Cât costă o noapte de cazare la pensiunea lui Vasilică Ceteraşu

A venit perioada concediilor şi mulţi românii caută deja cazare pentru vară. Una dintre regiunile căutate de români este Maramureșul, o zonă în care tradiţiile s-au păstrat din moşi strămoşi. În Maramureş are pensiune şi Vasilică Ceterașu.

16 iun. 2022, 09:44

Vasilică Ceterașu are pensiune în comuna Oncești, județul Maramureș. Dacă eşti din Bucureşti, până la pensiunea lui ai de parcurs circa 550 km, dar merită efortul.

Pensiunea este poziţionată aproape de multe puncte turistice de interes din Maramureş. De aici puteți vizita Mănăstirea Bârsana, Moara lui Niculai, Cascada Cailor sau Cimitirul Vesel.

Citeşte şi: Cimitirul Vesel de la Săpânța. Cum a devenit printre cele mai vizitate locuri din Maramureș

Tot în zonă poate fi vititat oraşul Sighetu Marmației sau Baia Mare, unde se află Turnul lui Ștefan.

Citeşte şi: Suzana şi Daciana Vlad, gemenele folclorului maramureşean, decise să nu mai cânte niciodată de Revelion. Întâmplarea teribilă care le-a marcat existenţa şi în urma căreia au luat această decizie

Cât costă o noapte de cazare la pensiunea lui Vasilică Ceterașu

Pensiunea îmbină stilul modern cu cel tradițional. Gazdele s-au folosit de ştergare cusute cu motive specifice zonei, preşuri ţesute manual.

Dar cea mai căutată este mâncarea românească specifică Maramureşului.

Şi preţul pentru cazare este unul accesibil. Conform calatorinbascheti.ro, în minivacanţa de 1 mai două nopți de cazare cu demipensiune într-o cameră dublă costă 480 de lei pentru două persoane. Pachetul include micul dejun și cina tradițională. La cină sunt incluse băuturile alcoolice specifice zonei, adică horincă și afinată, făcute chiar de gazde.