Cât costă o porție de patru mici în restaurantul lui Mugur Mihăescu din București

Mugur Mihăescu deține din 2009 celebrul pub St. Patrick din Centrul Vechi, prețurile fiind destul de piperate.

18 nov. 2022, 22:45

Mugur Mihăescu are de 13 ani o afacere de succes, chiar în Centrul Vechi. Restaurantul său, St. Patrick, este unul dintre cele mai frecventate localuri din această zonă a Bucureștiului. Prețurile sunt și ele pe măsură, iar cei care doresc să ia masa aici trebuie să fie pregătiți să scoată destul de mulți bani din buzunar.

O porție de patru mici, cu cartofi prăjiți și castraveți murați costă, nici mai mult, nici mai puțin de 53 de lei, iar o porție de cârnați, alături de cartofi prăjiți ajunge la 54 de lei.

Dacă vrei să comanzi o pizza în restaurantul lui Mugur Mihăescu, va trebui să plătești între 38 și 59 de lei, în funcție de alegerea ta. Cea mai ieftină este Pizza Margherita, cu sos de roșii, roșii cherry și mozzarella, iar cea mai scumpă este Pizza Quattro Carni, care are sos de roșii, bacon, prosciutto, salam ventricina picant, cârnați chorizo, mozarella și ajunge la 59,40 lei.

Citește și: Mugur Mihăescu o duce bine în vreme de criză. Câți angajați are în cele trei puburi pe care le deține

Singurul pub din Romania construit după adevăratul concept de Irish Pub, incepând de la design până la servicii si atmosferă, St. Patrick a obţinut la “Premiile FOOD&BAR 2010″ locul III in topul barurilor şi pub-urilor din Romania, top câştigat de Hard Rock Cafe.

St.Patrick este locul in care intotdeauna te vei simţi bine cu prietenii tăi, având la dispoziţie toate serviciile unui pub şi restaurant autentic”, scrie în descrierea pub-ului de pe restograf.ro.

„St. Patrick redă atmosfera plină de viață din pub-urile irlandeze datorită clientelei și serviciilor, fiind o comunitate pentru cei care ne frecventează și o experiență plăcută pentru cei care vin pentru prima dată”, este descrierea restaurantului lui Mugur Mihăescu, pe pagina de Facebook.

Citește și: Mugur Mihăescu se pregăteşte să devină bunic. Cum arată fiica lui, Ivona: „Viața ne pregătește pe fiecare, ea locuieşte la Londra”