Mugur Mihăescu o duce bine în vreme de criză. Câți angajați are în cele trei puburi pe care le deține

Mugur Mihăescu și-a strâns bani frumoși din actorie, iar acum poate răsufla ușurat. În timp ce românii se plâng de facturi tot mai mari, actorul are trei puburi în Capitală.

30 oct. 2022, 10:49
Mugur Mihăescu o duce bine în vreme de criză. Câți angajați are în cele trei puburi pe care le deține

Mugur Mihăescu și-a strâns bani frumoși din actorie, iar acum poate răsufla ușurat. Principala problemă în acest moment a tuturor românilor o reprezintă facturile mari la gaze. Aceștia se tem că nu le pot achita , iar viitorul în acest sens nu este prea roz. Mugur Mihăescu poate răsufla momentan ușurat.

Mugur Mihăescu are 70 de angajați

Există o vorbă care spune că ”după faptă și răsplată”, iar acest lucru i se potrivește de minune. Spunem asta că după ce mulți ani i-a încântat pe oameni cu roluri celebre precum „Garcea”, acum se pare că își culege roadele muncii. Mugur Mihăescu este patronul a nu mai puțin de trei puburi din Centrul Vechi și dacă vă întrebați dacă duce lipsă de clienți, ei bine, nu. Cu toate că industia Horeca a avut foarte mult de suferit în pandemie, în acest moment fostul comediant se poate lăudat cu 70 de angajați. Printre aceștia se numără și 17 cetățeni din Banglasesh.

Citește și: Raluca Lăzăruț a născut un băiețel. Fosta vedetă de televiziune a devenit mamă pentru a doua oară: „Anul în care cresc un al doilea omuleț”

„La noi s-au nimerit persoane din Bangladesh, atunci când am încheiat contractul cu diverse firme care aduc forță de muncă din străinătate. Din totalul celor 70 de angajați, de care dispunem în prezent, 17 sunt din Bangladesh, bărbați și femei’, a spus Mugur Mihăescu pentru impact.ro.

Mugur Mihăescu nu îi tratează pe angajații din Bangladesh diferit față de ceilalți, dar ia în calcul că aceștia ar putea pleca în alte țări unde nivelul de trai este mai ridicat.

„Nu poți judeca un popor după 17 indivizi, pe care-i poți întâlni într-un anume moment al vieții tale. Mi se par niște oameni obișnuiți, cu bune și cu rele, asemenea nouă întru totul. Nu m-ar mira deloc dacă unii dintre ei s-ar gândi sau se gândesc deja că nu mai au prea mult de stat prin România, fiindcă gândul le zboară către alte zări, cum ar fi Germania sau alte țări din vest. În fond, sunt total de înțeles!’

Citește și: Te așteptăm la “Trick or Treat” pe admiral.ro de Halloween