Mugur Mihăescu se pregăteşte să devină bunic. Cum arată fiica lui, Ivona: „Viața ne pregătește pe fiecare, ea locuieşte la Londra”

Mugur Mihăescu se pregăteşte să devină bunic. În urmă cu câţiva ani, era unul dintre cei mai apreciaţi actori din România, făcând furori cu rolul Leanei, din Vacanţa Mare. Acum, nu mai are nicio treabă cu actoria, este antreprenor şi se ocupă de afacerile pe care le are.

13 oct. 2022, 13:46

Mugur Mihăescu se pregăteşte să devină bunic. Omul de afaceri este căsătorit de peste două decenii cu partenera sa de viață, Rodica. Împreună au o fiică de 23 de ani, care locuiește în Marea Britanie, după ce a finalizat studiile acolo.

Citeşte şi: Reacţia lui Mugur Mihăescu după ce Mihai Bendeac ar fi râs de el la iUmor: „Nu am știut niciodată prea multe despre el”

Mugur Mihăescu se pregăteşte să devină bunic

Fostul actor are o relație foarte bună cu aceasta și este pregătit să aibă un nepot. Deși nu mai locuiesc împreună, Ivona vine destul de des în țară ca să își vadă părinții. Atunci când nu poate veni ea, Mugur Mihăescu se duce la Londra, pentru a petrece timp cu fiica lui.

Viața ne pregătește pe fiecare, las viața să mă pregătească, normal că-mi doresc să devin bunic, asta este evoluția, asta este ceea ce am crezut, am crezut în familia tradițională, în mersul ăsta înainte, în legacy-ul pe care poți să îl dai copiilor tăi și mă bucur de fiecare clipă petrecută în familie.

Ne vedem foarte des, ea locuieşte la Londra, a fost acum trei săptămâni în țară, peste două săptămâni mergem noi, de Crăciun e în țară, de Revelion e în țară, de ziua ei este în țară, pe urmă mergem noi și tot așa”, a declarat Mugur Mihăescu pentru Impact.ro.

Mugur Mihăescu îşi dezvăluie latura vulnerabilă

Mugur Mihăescu este mereu cu zâmbetul pe buze și aduce cu uşurinţă buna dispoziţie în rândul oamenilor. Cu toate astea, trăiește cu o mare durere în suflet. Mama lui s-a stins din viață mult prea devreme, lăsând în urma ei multă durere.

Recent, afaceristul și-a deschis sufletul și a vorbit despre pierderea fiinţei care i-a dat viaţă. Acesta le-a transmis fanilor lui să preţuiască mai des și cu recunoștință părinţii. Spune că, după dispariţia mamei lui, şi-ar fi dorit măcar să-l pălmuiască, aşa cum o făcea frecvent, dar când şi-a dat seama că acest lucru nu mai e posibil, a regretat că nu a preţuit palmele primite de la mama.

Când mama nu mai era, mi-a fost dor că nu mai avea cine să mă bată. Nu mai aveam palma cui să o iau după cap. Nu mă durea. Nu mă bătea atât de grav. Mă plesnea și știa de ce. Când am pierdut-o, mă rugam să se scoale măcar să îmi mai dea o palmă. Atunci plângeam și mă enervam că mă bate. Mai târziu pierzi niște lucruri pe care nu ai știut să le prețuiești”, a declarat Mugur Mihăescu.