Cât costă Revelionul la hotelul Simonei Halep din Poiana Braşov

Simona Halep a achiziţionat anul un hotel din Poiana Braşov, pentru 2.000.000 de euro. Stabilimentul nu organizează nimic special pentru noaptea de Revelion, însă camerele pentru perioada de Revelion s-au ocupat încă de la mijlocul lunii decembrie.

28 dec. 2018, 18:55
Cât costă Revelionul la hotelul Simonei Halep din Poiana Braşov

Hotelul oferă cazare în perioada Sărbătorilor de iarnă, însă nu organizează vreun program artistic în noaptea dintre ani. Chiar şi aşa, cererea este una destul de mare.

Simona Halep a făcut SENZAŢIE! Apariţie SUPER SEXY în Ajunul Crăciunului: „Niciodată nu te-am mai văzut aşa!” FOTO

De la mijlocul săptămânii trecute, hotelul a epuizat camerele pentru perioada 31 decembrie – 2 ianuarie. Mai existau însă pentru noaptea de 30 – 31 decembrie, adică în ajun, la preţul de 1.119 lei de cameră pe noapte. În preţ intră şi micul dejun. În rest, preţurile sunt cuprinse între 279 şi 373 lei pe noapte cu excepţia perioadei 4-5 ianuarie 2019, când o cameră costă 840 lei.

Cei mai inspiraţi au fost cei care au reuşit să facă o rezervare la începutul acestei luni, când au putut să prindă un sejur de trei nopţi, chiar de Reevelion, la preţul de 3.400 lei pe cameră.

Hotelul are 24 de camere şi apartamente. Drachenhaus Poiana Braşov este o pensiune care combină confortul modern cu ambianţa medievală şi are blazoane, halebarde, armuri, scuturi, săbii şi picturi originale. Camerele au podea cu mochetă, TV prin cablu cu 300 de canale, precum şi facilităţi pentru prepararea de ceai/cafea.