Cât costă rochia lui Kate Middelton, cu care a făcut furori la înmormânarea prinţului Philip VIDEO

Cât costă rochia lui Kate Middelton. Ducesa de Cambridge a impresionat pe toată lumea cu ţinuta sa de doliu, când şi-a făcut prezenţa la înmormânarea prinţului Philip. Rochia a mai purtat-o şi la un alt eveniment, în urmă cu mai mulţi ani.

19 apr. 2021, 21:33
Cât costă rochia lui Kate Middelton, cu care a făcut furori la înmormânarea prinţului Philip VIDEO

Cât costă rochia lui Kate Middelton. Sâmbătă, 17 aprilie, Prințul Philip a fost condus pe ultimul drum de membrii familiei regale britanice. Cea care a atras privirile tuturor a fost ducesa de Cambrige, cu o ţinută neagră, extrem de eleganţă şi rafinată.

În 2018, la Festivalul Legiunii Regale Britanice de Ziua Comemorării, Kate Middelton a purtat aceeași rochie, semnată de Roland Mouret, care valorează 1605 lire sterline, potrivit Viva.ro. Ținuta a fost accesorizată și cu o pălărie cu voal, semnată Philip Treacy.

Citeşte şi: Rochia de la Zara care a cucerit lumea. Costă doar 50 de lei şi a fost purtată şi de Kate Middleton FOTO

Cât costă rochia lui Kate Middelton

Kate Middleton, dezamăgită de Prinţul Harry şi Meghan Markle

Kate Middleton, ducesa de Cambridge şi soția Prințului William, s-a arătat dezamăgită de ce au declarat ducii de Sussex. Interviul acordat de Prințul Harry și Meghan Markle a stârnit controverse în toată lumea.

Kate Middleton s-a declarat „tristă, dezamăgită și rănită” după declarațiile făcute de Prințul Harry și Meghan Markle, potrivit expertului regal Katie Nicholl.

A fost foarte greu pentru Kate în ultimele zile, dar ducesa și-a respectat angajamentele oficiale. Oamenii au observat că părea abătută și reținută. În culise, era tristă, dezamăgită și rănită. Din ce am aflat, există mai multe variante despre cearta de dinainte de nuntă, nu doar cea prezentată de Meghan.

Kate credea că totul s-a rezolvat, astfel încât redeschiderea discuției despre acest subiect a fost umilitoare. Kate nu poate răspunde acestor acuzații, iar Harry și Meghan știu foarte bine acest lucru”, a declarat Katie Nicholl pentru publicația britanică OK!Magazine.


loading...