Cât costă să faci Crăciunul sau Revelionul la pensiunea mamei lui Răzvan Ciobanu: „Așteptăm turiștii, ne pregătim cu mesele festive”

Cât costă să faci Crăciunul sau Revelionul la pensiunea mamei lui Răzvan Ciobanu, din satul vâlcean Ciungetu. Elena se pregătește pentru turiștii care le calcă pragul în această iarnă, de Crăciun și Revelion. Locul este cu atât mai special pentru femeie cu cât camerele au fost decorate de regretatul designer.

27 nov. 2023, 19:46
Cât costă să faci Crăciunul sau Revelionul la pensiunea mamei lui Răzvan Ciobanu: „Așteptăm turiștii, ne pregătim cu mesele festive”
Cât costă să faci Crăciunul sau Revelionul la pensiunea mamei lui Răzvan Ciobanu

Cât costă să faci Crăciunul sau Revelionul la pensiunea mamei lui Răzvan Ciobanu. De sărbători, Elena atrage turiștii cu pachete ofertante, pentru trei nopți de cazare, în care sunt incluse și două mese pe zi, dar și masa festivă.

Citește și: Cu ce se ocupă acum mama lui Răzvan Ciobanu. Elena nu trecut peste moartea fiului său

Cât costă să faci Crăciunul sau Revelionul la pensiunea mamei lui Răzvan Ciobanu

De Crăciun, pentru 3 nopți de cazare, demipensiune și masa festivă, costă 1.200 de lei, de persoană, cu un avans de 30%, iar de Revelion, pentru 3 nopți de cazare, demipensiune și cina festivă, costă 1.800 de lei de persoană, cu un avans de 30%.

Așteptăm turiștii, ne pregătim cu mesele festive, de Crăciun și dce Revelion, și cu decorațiunile de Sărbători, vom avea bunătăți, vom avea și sărmăluțe.

Camerele sunt aranjate frumos, la decorarea lor m-a ajutat și fiul meu, împreună le-am decorat. Dar, viața merge înainte, trebuie să fiu puternică. Pisicuța lui, Lili, este aici, la noi, la pensiune. Am luat-o, o îndrăgim, îmi mai alină dorul…”, a spus Elena Ciobanu pentru Playtech.ro.

Maurice Munteanu, cuvinte emoţionante despre Răzvan Ciobanu

Unul dintre jurații show-ului fenomen „Bravo, ai stil”, dar și unul dintre cei mai apreciați creatori și critici de modă a vorbit despre emisiunea pe care o consideră „copilul” lui, dar şi despre regretatul său coleg, Răzvan Ciobanu.

Acum „Bravo, ai stil” este cumva ca și copilul meu, mă gândesc cu emoție la toate sezoanele. De foarte multe ori îmi vine în minte Răzvan Ciobanu, care, acum, din păcate, nu mai este printre noi. Mă mai gândesc la multe momente frumoase care s-au întâmplat aici și cel mai mult mă emoționează mesajele pe care le primesc. De-a lungul celor 7 sezoane am primit zeci de mii de mesaje de la cei de acasă.

Am apreciat întotdeauna că au știut să citească printre rânduri, că există foarte mulți adolescenți care mi-au mulțumit pentru anumite referințe pe care le-am dat de-a lungul emisiunilor, că pe mulți i-am ajutat să își găsească calea.

Într-o industrie care din păcate, la noi în țară, nu e atât de dezvoltată pe cum ne-am dori toți și cu toate astea există copii care încă mai visează și încă mai speră de fiecare dată când se uită la Bravo, ai stil, în fiecare ediție, în fiecare emisiune și chestia asta mă umple de bucurie de fiecare dată.”, a declarat Maurice Munteanu, la Wownews.