Cât costă să închiriezi unul dintre apartamentele lui Mihai Trăistariu de la malul mării pentru o noapte. „Am scăzut prețurile, nu găsești nicăieri”

Mihai Trăistariu deține apartamente la malul mării, în județul Constanța. Artistul a mărturisit că lunile în care cererea e cea mai mare sunt iulie și august, dar cu toate acestea el nu dublează prețul.

02 iun. 2022, 09:50

În cadrul unui interviu acordat recent, Mihai Trăistariu a vorbit despre problemele pe care le-a avut de-a lungul timpului cu apartamentele pe care le deține în Constanța, dar și cu ce preț le închiriază pe o singură noapte.

Prețurile au scăzut semnificativ față de anul 2020, a dezvăluit Mihai Trăistariu. În momentul de față, oamenii pot închiria unul dintre apartamente cu doar 150 de lei pe noapte, iar artistul spune că nicăieri nu găsești un preț așa de mic.

”Am scăzut (n.r prețurile) față de 2020 cu 100 de lei chiar. Acum, de exemplu, este 150 de lei pe noapte un apartament. Nu găsești nicăieri. În vârf, adică în iulie și august, eu le las la 350 de lei pe noapte. Vecinii mei cu același apartament le dau cu 500 de lei, 600, 700. Iulie și august merg cel mai bine, e atât de aglomerat că toată lumea dublează prețul. Eu le-am lăsat tot la 350 de lei, ca să vină, să se umple. Deja am trei sferturi de vară rezervate, asta am și vrut, să scap de stres pentru că vara am concerte. Nu mai am timp de cazări, vreau să le fac de pe acum”, a mărturisit Trăistariu.

Citește și Mihai Trăistariu a dat lovitura! Câţi bani câștigă artistul din afacerile sale

Ce probleme i-au făcut turiștii lui Mihai Trăistariu

Mihai Trăistariu a spus că i s-a întâmplat ca unii turiști pe care i-a primit în apartamente să plece acasă cu diverse obiecte din casă. Nu a mai reușit să le recupereze.

”Am avut mai multe probleme (n.r cu apartamentele de la mare). Au mai și furat turiștii, dar am recuperat ce au furat. Unul dintre ele a luat foc anul trecut, mi-a dat fratele meu foc din greșeală. Probleme o să tot apară. Acum a plecat cineva, și-a cerut scuze pentru că s-a rupt canapeaua într-un colț, a zis că plătește. I-am zis: „Nu plătiți nimic, lăsați că reparăm!”, a mai declarat Mihai, pentru EGO.ro.

Citește și Mihai Trăistariu, jefuit înainte de 1 mai. A rămas fără mai multe bunuri din apartamentele închiriate pe litoral