Mihai Trăistariu a dat lovitura! Câţi bani câștigă artistul din afacerile sale

Mihai Trăistariu, unul dintre cei mai apreciaţi artişti de la noi, a decis să investească în mai multe apartamente la malul mării, dar și într-o școală de muzică. Deşi a trecut şi prin momente mai dificile, acum se bucură de un profit imens!

06 apr. 2022, 15:45
Mihai Trăistariu a dat lovitura! Câţi bani câștigă artistul din afacerile sale

Mihai Trăistariu a dat lovitura! Artistul dezvăluia în urmă cu câteva luni că trăiește cu 3.000 de lei pe lună, dar acum susţine că anul acesta afacerile sale îi vor aduce un profit de 100.000 de euro.

Mihai Trăistariu a dat lovitura! Câţi bani câștigă artistul din afacerile sale

Mihai Trăistariu a închiriat deja apartamentele pe care le are la malul mării, deşi până la startul sezonului estival mai este ceva timp. Totodată, după ridicarea restricțiilor, artistul este gata să înceapă cursurile la școala sa de muzică. „Am full la apartamente. S-au rezervat. Banii eu ieșit din concerte. Au fost doi ani de chin, mai ales că mă trezisem cu rate. Împrumutasem 5 miliarde din bancă (n.r. – lei vechi), că aveam nevoie la școala mea de muzică. Voiam sediu, ce voiam eu? Trump? Numai el are clădiri așa! Au început să mai meargă lucrurile. Rezervări la apartamentele din vară, deja trei sferturi din vară e dată. Școala de muzică s-a redeschis și vă așteptăm la cursuri. Din apartamente câștig în jur de 20.000 de euro. Școala trebuie să-mi producă aceiași bani, că înainte de pandemie producea 10.000 de lei pe lună. Anul ăsta trebuie să fac 100.000 de euro”, a declarat Mihai Trăistariu la Antena Stars.

Mihai Traistariu tună și fulgeră după ce a primit factura la gaze: Îi dau în judecată! E de trei ori mai mare!

Artistul are însă şi o detamăgire: deşi a declarat că până acum a crezut că și-a găsit sufletul pereche de trei ori și era hotărât să se căsătorească, a decis să ia o pauză de la relațiile amoroase. El a precizat că atunci când va fi să fie cu siguranță o să aibă lângă el persoana potrivită. „Eu am genetic poftea de a avea copii mulți, tata a avut 10 frați, iar mama, 5”, a declarat Mihai Trăistariu.

Mihai Trăistariu a dat anunț matrimonial pe Facebook în care a scris că este în căutarea unei noi iubiri : „Bărbos, mustăcios, caut fericirea. Am așteptat 40 de ani și tâmpita nu mai vine”