Cât costă să intri în patul Biancăi Drăgușanu. Suma enormă cerută pentru o noapte la Dubai

Se știe deja că Bianca Drăgușanu este o femeie pretențioasă, care nu se ferește să spună lucrurilor pe nume. Vedeta a recunoscut cât cere pentru o noapte de cazare în apartamentul său de lux din Dubai.

16 nov. 2023, 10:29
Cât costă să intri în patul Biancăi Drăgușanu. Suma enormă cerută pentru o noapte la Dubai
Cât costă să intri în patul Biancăi Drăgușanu. Suma enormă cerută pentru o noapte la Dubai

Bianca Drăgușanu și-a achiziționat un apartament de lux în inima Dubaiului, însă nu pentru a se muta acolo, ci pentru a-l transforma într-o veritabilă afacere de succes. Fosta prezentatoare și-a dorit foarte mult o locuință pe tărâmul milionarilor, iar acum că visul i s-a îndeplinit, plănuiește să dea imobilul spre chirie, atunci când ea nu se va afla acolo.

Citește și: Barbie de România vrea să-şi micşoreze sânii. Bianca Drăguşanu: „Femeile care o duc spre mai natural sunt mai frumoase”

Cât costă să dormi în patul Biancăi Drăgușanu

Multe dintre vedetele mioritice și-au cumpărat proprietăți în Dubai, cunoscut fiind faptul că Emiratele Arabe Unite este una dintre cele mai În ultima perioadă multe vedete de la noi au ales să investească sume mari de bani în imobile de lux din Dubai, căci Emiratele Arabe Unite se află pe lista celor mai sigure țări din lume, de altfel și una dintre cele mai populate. După mai multe vizite în orașul bogătașilor, blondina a decis că este momentul să își ia o casă acolo.

Iubita lui Gabi Bădălău a investit o avere într-un apartament de lux cu două camere, living și dormitor, baie cu cadă și bucătărie open-space, dar pe care nu l-a văzut niciodată. Ea urmează să plece în Dubai să vadă pe ce a dat suma uriașă de bani și să profite de propria ei locuință până să o închirieze pe bani mulți.

„Săptămâna viitoare ar trebui să merg să văd apartamentul pe care mi l-am luat în Dubai în urmă cu un an, este gata, la cheie și eu încă nu m-am dus să-l văd. Îmi doresc foarte mult să ajung în Dubai să-mi văd casa”, a spus Bianca Drăgușanu pentru Spynews.ro.

În timpul în care nu va fi în Dubai, ea va închiria imobilul de lux. Cei care vor să se cazeze în apartamentul Biancăi Drăgușanu trebuie să știe că prețul pentru o noapte de cazare nu va fi deloc unul mic, ci de va ridica la câteva sute de euro.

„Bineînțeles că o să-l închiriez, ce rost are să-l țin degeaba când el poate să producă niște bani și să-mi scot investiția cumva. El este un apartament într-un hotel practic, care urmează să fie dat în închiriere în sistem Airbnb. Sinceră să fiu la ora asta, nu știu să spun. O noapte de cazare probabil va fi câteva sute de euro”, a mai zis Bianca Drăgușanu.

Apartamentul din Emirate pe care Bianca Drăgușanu și l-a cumpărat a costat 450.000 de euro în momentul în care era în fază de proiect, însă acum, după ce au fost finalizat, prețul se ridică la cel puțin 550.000 de euro, după cum a estimat chiar vedeta.

„Tot apartamentul a costat 450.000 de euro, dar valoarea lui va crește. Atât am plătit eu în momentul în care era în faza de proiect. Acum este gata și bineînțeles că finalizat valoarea lui este mult mai mare, sigur cu 100.000 de euro în plus față de cât am plătit pe el”, a mai zis Bianca Drăgușanu.

Vedeta și-a achiziționat locuința cu ajutorul lui Mircea Brânzei, soțul Denisei Tănase, cel care deține acolo o agenție de imobiliare și în care Bianca Drăgușanu a avut mare încredere.

Citește și: Bianca Drăguşanu, oprită de poliţie în trafic. Cum arată testul anti-drog. Mesaj pentru Dorian Popa