Cât costă să pui pe masa de Crăciun cozonac de la chef Cătălin Scărlătescu

De pe masa de Crăciun nu poate lipsi cozonacul. Fie că este făcut în casă, fie cumpărat. Când vine vorba despre masa de sărbători, mulți români nu se uită la bani și bagă adânc mâna în buzunar. La mare căutare sunt cozonacii vânduți de chef Cătălin Scărlătescu.

18 dec. 2023, 15:12
Cât costă să pui pe masa de Crăciun cozonac de la chef Cătălin Scărlătescu

Cei care vor să își dea pe spate invitații la masa de Crăciun, dar nu știu să-l facă pot să opteze pentru cumpărarea unui cozonac gata preparat  după rețeta celebrului chef Cătălin Scărlătescu.

Cozonacul lui Chef Cătălin Scărlătescu are 900 de grame și este făcut din faină albă de grâu, zahăr, cacao, nucă, ciocolată neagră belgiană 55%, rahat, unt belgian 80% grăsime, lapte și oua. Se dorește a fi un produs cât mai curat și de aceea, conform etichetei, nu conține coloranți și nici conservanți.

”Ingrediente: faina alba de grau, zahar, cacao, nuca, ciocolata neagra belgiana 55%, rahat, unt belgian 80% grasime, lapte si oua

Fara coloranti
Fara conservanti
Pregatit dupa reteta lui Chef Scarlatescu, cozonacul pastreaza reteta originala si gustul autentic romanesc. Preparat numai cu ingrediente naturale premium si cu calitati nutritive ridicate care dau savoare, cozonacul te va uimi cu abundenta de nuca, ciocolata belgiana si rahat. Acesta este desertul perfect pentru masa de Sarbatori.

Comenzile se plaseaza cu minim 24h in avans.
Livrarea este realizata cu flota proprie, in Bucuresti si Ilfov.
Produsele sunt impachetate in ambalaje de unica folosinta.
Produsele sunt realizate manual. Decorarea lor difera de la un preparat la altul”, este descrierea cozonacului lui Scărlătescu.

Citește și: Rețetă delicioasă de piftie de porc. Secretul lui chef Cătălin Scărlătescu: „Folosiți mult usturoi!”

Comenzile se plasează cu minim 24 de ore în avans, conform informațiilor prezente pe site-ul chefsuperfood.ro, care vinde acest produs, scrie Gandul.

Cei care vor să pună pe masa de Crăciun un cozonac făcut după rețeta lui chef Cătălin Scărlătescu trebuie să plătească 99 de lei pe bucată.

Citește și: Cât costă o oală cu 27 de de sarmale preparate de Cătălin Scărlătescu. Bucătarul spune că ingredientele sunt alese cu grijă