Cât costă să vizitezi oraşele bombardate din Ucraina. 150 de oameni au plătit să vadă cu ochii lor ororile războiului

O agenţie de turism din Ucraina organizează excursii de o zi în oraşele dintruse de armata rusească. Au fost vândute deja 150 de bilete, iar banii vor fi folosiţi pentru a-i ajuta pe refugiaţii de război.

12 aug. 2022, 20:18
Cât costă să vizitezi oraşele bombardate din Ucraina. 150 de oameni au plătit să vadă cu ochii lor ororile războiului

Cât costă să vizitezi oraşele bombardate din Ucraina. O agenţie de turism ucraineană organizează excursii inedite în zonele distruse din cauza războiului.

Cât costă să vizitezi oraşele bombardate din Ucraina. Agenţie de turism: „Porniţi chiar acum într-o călătorie minunată”

Citeşte şi Ministrul de Interne afirmă că Ucraina trebuie să se pregătească „pentru orice scenariu” în cazul centralei nucleare de la Zaporojie

De exemplu, cei care vor să viziteze oraşul Bucha vor scoate din buzunare 50 de euro. Agenţia de turism informează că au fost deja cumpărate 150 de bilete, 15 dintre ele fiind achiziţionate de americani.

„Porniți chiar acum într-o călătorie către minunata Ucraina. Peste drum de locul unde a lovit recent o bombă, veți putea mânca tradițională la un bistro redeschis. Viața continuă și există speranța că în curând toate acestea se vor termina. Copiii cresc, încercăm să trăim viața cât mai mult posibil, indiferent de ce. Dacă vrei să vezi orașele noastre distruse și oamenii curajoși luptând, te rog vino acum!”, aşa sună anunţul agenţiei de turism, potrivit CNN Travel.

Se vor face grupuri de câte 10 persoane, iar acestea se vor întâlni cu ghidul la punctele de preluare. Înainte de a pleca în excurii, turiştii vor fi învăţaţi ce să facă în cazul în care apare o situație critică, cum ar fi unde să găsească adăpost dacă sună sirenele de raid aerian.

Excursiile vor dura 3-4 ore şi costă 50 de euro.

Potrivit agenţiei de turism, banii obţinuţi din vânzarea biletelor vor fi folosiţi pentru sprijinirea refugiaților de război.

Citeşte şi Cozi kilometrice la mâncare în sudul Ucrainei. Odesa se confruntă cu un nou val de refugiați