Cine este Grațiela, femeia care a rămas singură cu trei copii în urma decesului soțului său, Costel Corduneanu. A avut și ea probleme cu legea

Costel Corduneanu a încetat din viață la doar 54 de ani. Capul clanului Corduneanu a lăsat în urmă trei copii și o soție, Grațiela, mai tânără cu 20 de ani decât acesta. Iată ce se știe despre văduvă.

17 apr. 2024, 10:23

S-a aflat cine este văduva lui Costel Corduneanu! Grațiela este cu 20 de ani mai tânără decât fostul luptător și interlop, cu care are și trei copii.

Citește și Costel Corduneanu a lăsat în urmă o viitoare sportivă în lumea gimnasticii. Fiica interlopului îi calcă pe urme tatălui său. ”Prea devreme”

Costel Corduneanu, fost campion mondial la lupte libere (cadeţi), a murit la vârsta de 54 de ani.

O serie de complicații survenite în urma intervenției chirurgicale au dus la decesul lui, produs pe 15 aprilie, pe fondul unei hemoragii interne.

Costel Corduneanu a fost campion mondial la cadeţi şi a luat parte la două ediţii ale Jocurilor Olimpice, ocupând locul 9 la Barcelona, în 1992, respectiv locul 14 la Atlanta, în anul 1996.

Interlopul avea trei copii cu Grațiela, femeia cu care se căsătorise în 2023, după 16 ani de relație.

Graţiela Corduneanu a avut și ea probleme cu legea. În urmă cu doi ani, femeia a fost trimisă în judecată în urma unui scandal general petrecut într-un bar din Iași.

În noiembrie 2022, Graţiela Corduneanu a fost plasată sub control judiciar, fiind cercetată atunci pentru instigare la șantaj într-un dosar de cămătărie.

Pe de altă parte, Costel Corduneanu executase șase ani de detenție, după cum declarase acesta.

„Am făcut vreo șase ani de pușcărie, în total. Nu am făcut mult, dar îmi ajunge. Gata. Nu mai vreau. Am o vârstă. Eu vreau să mă apuc de scris, să ies din lumea asta. Vreau să scriu o carte despre viața mea, una despre justiție și una despre penitenciarele din România”, spunea Costel Corduneanu, conform Newsweek.ro.

Ce spunea Leonard Doroftei despre Costel Corduneanu

Costel Corduneanu suferea de probleme cardiace, el fiind supus unei intervenții chirurgicale pe cord. De doi ani era pus pe lista de transplant, însă nu s-au găsit donatori.

Din păcate, în ultimele luni, starea lui s-a agravat și inima sa a cedat, în cele din urmă.

„Costel nu este așa de grav, e adevărat, nu vă mint, a fost operat, dar totul decurge bine, este normal. Se recuperează încet, încet, e o operație de inimă, până la urmă.

Toată lumea știe că era propus spre transplant de inimă, era pe listă de doi ani.

Acum a ajuns în punctul în care trebuia să facă operația. Dar în niciun caz nu se zbate între viață și moarte”, afirmase Graţiela Corduneanu după operația suferită de Costel Corduneanu.

De asemenea, printre sportivii care l-au cunoscut pe Costel Corduneanu s-a numărat și Leonard Doroftei.

„Eu îl cunosc ca sportiv, îl cunosc ca om care a luptat, care a avut rezultate. Atât pot eu spune despre Corduneanu. Ce spun alţii, sunt lucruri pe care le ştiu ei. Eu spun ce ştiu.

Te-ar putea interesa și Detalii neștiute din viața personală a lui Costel Corduneanu. Cine era soția celebrului interlop. Cei doi abia făcuseră nunta cu un an în urmă

Multe cantonamente le-am făcut împreună, ei cu luptele, noi cu boxul. Îl cunosc de peste douăzeci de ani. Avem amintiri frumoase, am fost la două Olimpiade împreună. Dacă am fost colegi să nu crezi că am fost împreună.

Ne întâlneam mai seară de seară, pe holuri, pe la cantină sau mai stăteam de vorbă pe afară”, declara Leonard Doroftei despre Costel Corduneanu.