Cât costă un brad natural de Crăciun, în 2021. Au apărut deja primele oferte

Cât costă un brad natural de Crăciun, în 2021. Sărbătorile de iarnă se apropie, iar comercianţii au ieşit deja cu oferte pe piaţă. Prețurile sunt diverse, depinde de tipul sau de soiul bradului. Pentru un brad natural, preţul este între 77 de lei și 5200 de lei.

19 nov. 2021, 21:54
Cât costă un brad natural de Crăciun, în 2021. Au apărut deja primele oferte
Cât costă un brad natural de Crăciun, în 2021

Cât costă un brad natural de Crăciun, în 2021. Chiar dacă nici nu am intrat în luna decembrie, au apărut deja atât brazii naturali, cât şi cei artificiali, iar preţurile sunt pe măsură.

Citeşte şi: Primarul din Arad cumpără brad de Crăciun, deşi oraşul este sub cod galben de caniculă: „Nu, n-a venit Crăciunul, dar ne pregătim”

Cât costă un brad natural de Crăciun, în 2021

Fiecare comerciant care vinde brazi de Crăciun cere o anumită sumă, în funcţie de tipul sau de soiul de brad. Pentru unul natural, sumele sunt cuprinse între 77 de lei și 5200 de lei.

Și brazii artificiali au prețuri diferite. Făcând o analiză a prețurilor de pe diferite site-uri care dau spre vânzare brazi, un român poate să scoată între 18 lei și 5400 de lei, depinzând de tipul, înălțimea, culoarea, dar și alte ornamente sau obiecte pe care le mai oferă în pachet.

De exempleu, un brad artificial, dar care are deja incorporate leduri și conuri naturale, de 183 cm, costă și aproape 600 de lei. Pe când un brad artificial simplu costă și 18 lei, cu preț redus, având o înălțime de 60 de centimetri, având inclus în pachet și un suport și un set de luminițe. Însă, există și variante de brăduți de câțiva centimetri, de cele mai multe ori până în 50 cm, care ajung să coste și până la 100 de lei, scrie Cancan.ro.