Cât costă un meniu la restaurantul lui Constantin Enceanu: „S-au scumpit toate, ne obligă situația să creștem și noi prețurile”

Cât costă un meniu la restaurantul lui Constantin Enceanu. În urmă cu ceva timp, artistul a pornit un nou business, și-a deschis un restaurant în Filiași. De când s-au ridicat restricţiile, clienții vin în număr cât mai mare, iar pentru asta a amenajat și un spațiu de joacă pentru copii.

08 iun. 2022, 12:21
Cât costă un meniu la restaurantul lui Constantin Enceanu: „S-au scumpit toate, ne obligă situația să creștem și noi prețurile”
Cât costă un meniu la restaurantul lui Constantin Enceanu

Cât costă un meniu la restaurantul lui Constantin Enceanu. Cântăreţul de muzică populară a povestit despre afacerea lui de suflet, dar și ce schimbări a fost nevoit să facă în ultima perioadă.

Citeşte şi: Cum a reacționat Constantin Enceanu la zvonurile că ar fi trăit cu Mîțu Stoian. „Nu mi-a arătat niciodată că ar avea altă orientare”

Cât costă un meniu la restaurantul lui Constantin Enceanu

Artistul spune că a fost nevoit să crească prețurile la restaurantul său, pe fondul scumpirilor în toată țara, inclusiv la benzină și motorină. De exemplu, un meniu de prânz, cu ciorbă și tocăniță, ajunge la 22 de lei.

Zilele trecute, am inaugurat locul de joacă, am pus tobogane gonflabile, ca pe Litoral, am cumpărat din Germania și o tiroliană, ca în parcul din Sinaia, are o lungime de 20 de metri. Ne străduim să facem frumos, am avut, de 1 Iunie, peste 100 de copii la locul de joacă.

Noi am gândit acest părculeț pentru cei care ne vizitează. E mare lucru să-ți lași copilul în siguranță să se joace, căci sunt supravegheați, iar tu să vii să-ți bei liniștit cafeaua, la aer curat. Organizăm și petreceri pentru copii, cu tematică.

S-au scumpit toate, și benzina și motorina, ne obligă situația să creștem și noi prețurile la mâncare, în local, cu 10-15%. O să fie o vară plină, avem foarte multe nunți și botezuri la restaurantul nostru din Filiași.  Dacă înainte organizăm doar sâmbăta și duminica, acum avem de joi până luni. În pandemie, toată lumea și-a anulat petrecerile, iar acum au dat toți buluc”, a declarat Constantin Enceanu, pentru Ego.ro.