Cât costă un Mercedes-Benz scos la licitație de ANAF pentru prima oară

ANAF scoate la licitație un Mercedes-Benz model Sprinter din 2007, pentru prima dată. Licitația se va desfășura la final de ianuarie și pornește de la 33.300 de lei, fără TVA.

11 ian. 2024, 10:50
Cât costă un Mercedes-Benz scos la licitație de ANAF pentru prima oară

ANAF  a postat un anunț pentru cei interesați să participe la licitația din 25 ianuarie 2024. Iată tot ce trebuie să știi:

„DGRFP Ploieşti, AJFP Teleorman, vă face cunoscut că, în data de 25.01.2024, ora 11.00, se vor vinde prin licitaţie următoarele bunuri mobile, proprietate a debitorului POMPILEX SRL, prima licitaţie: Mercedes-Benz model Sprinter, preţ de evaluare 33.300 lei (exclusiv TVA)”, scrie ANAF în comunicatul postat pe pagina de Facebook a instituţiei.

Citește și Taxe 2024. Cum se face calculul pentru impozitul pe vilă şi limuzină

Cum poţi participa la licitaţia ANAF

Cei care sunt interesați să cumpere bunuri sunt invitați să se prezinte la termenul de vânzare la locul fixat în acest scop şi până la acel termen să prezinte oferte de cumpărare. Pentru participarea la licitaţie ofertanţii depun, cu cel puţin o zi înainte de data licitaţiei, următoarele documente:

  • oferta de cumparare;
  • dovada plăţii taxei de participare sau a constituirii garanţiei sub forma scrisorii de garanţie, reprezentând 10% din preţul de pornire a licitaţiei. Plata taxei se va efectua în contul menţionat în documentul ataşat acestui articol;
  • împuternicirea persoanei care îl reprezintă pe ofertant;
  • pentru persoanele juridice române, copie de pe certificatul unic de înregistrare eliberat de oficiul registrului comerţului;
  • pentru persoanele juridice străine, actul de înmatriculare tradus în limba română;
  • pentru persoanele fizice române, copie de pe actul de identitate;
  • pentru persoanele fizice străine, copie de pe actul de identitate/paşaport;
  • declaraţia pe proprie răspundere a ofertantului prin care certifică faptul că nu este persoană interpusă cu debitorul. Cumpărătorului îi revine obligaţia de a respecta prevederile legale speciale, cum ar fi obligaţiile de mediu, obligaţiile de conservare a patrimoniului naţional sau altele asemenea.

Citește și Câți bani pot primi românii care lucrează în Italia. Ajutoare considerabile