Cât costă un mic făcut de celebrul Cocoșatu. Maestrul micilor i-a dat pe spate pe jurații de la Chefi la cuțite cu preparatele sale

Micii lui Sandu Cocoșatu au devenit celebri în întreaga țară. Majoritatea a românilor sunt extrem de dornici să guste preparatul făcut de maestrul micilor.

10 apr. 2023, 21:37
Cât costă un mic făcut de celebrul Cocoșatu. Maestrul micilor i-a dat pe spate pe jurații de la Chefi la cuțite cu preparatele sale
Cât costă un mic făcut de celebrul Cocoașatu. Maestrul micilor i-a dat pe spate pe jurații de la Chefi la cuțite cu preparatele sale

Cât costă un mic făcut de celebrul Cocoșatu. După ce Sandu Cocoșatu a făcut senzație la Chefi la cuțite, unde i-a impresionat pe jurați cu celebrul său preparat, întreaga țară se întreabă cât costă un mic făcut de el.

Citește și Chefi la cuțite 28 martie 2023. Micii de la Cocoşatu’ au ajuns în farfuriile juraţilor: „Ăștia după pufoșenie sunt de la Sandu Cocoșatu’. Omulețul ăsta e o legendă”

Cât costă un mic făcut de celebrul Cocoșatu

Ei bine, cei care vor să guste un mic de la Cocoșatu trebuie să scoată din buzunar 6,50 lei. Micii lui Cocoșatu nu sunt celebri doar în România, ci în întreaga lume.

Maestrul micilor a dezvăluit în cadrul emisiunii Chefi la cuțite că preparatul său a ajuns în Toronto, Israel, Germania și chiar și în Cipru.

”Am mici care au plecat de la Cocoșatu la Toronto, Israel, Germania, Cipru. Nu mă deranjează cu nimic că mi se spune Sandu Cocoșatu’, am o bucurie că mă cunosc toți și tot ce realizez fac din suflet”, a zis Sandu Cocoșatu’, potrivit a1.ro

Sandu Cocoșatu are 70 de ani și încă de la vârsta de 29 de ani a fost diagonsticat cu o spondilită anchilozantă, care de-a lungul timpului, a intrat într-o stare avansată. Cu toate acestea, problemele de sănătate nu l-au împiedicat să facă ceea ce îi place.

„Am avut o problemă de sănătate, o spondilită anchilozantă. Am aflat de acest diagnostic la vârsta de 29 de ani, dar nu eram într-o stare avansată. Alergam, jucam fotbal, nu eram în starea în care sunt acum”, a mai spus bucătarul.

Micii de la Cocoşatu’ au ajuns în farfuriile juraţilor

Nu mică a fost surpriza chefilor atunci când au descoperit că sub cloşuri se află faimoşii mici. Au crezut, încă, că sunt preparaţi de vreun concurent şi că doar carnea de mici este de la Cocoşatu’.

„Ia uite, tată! Ia! Mamă, sunt fierbinți!”, a zis Sorin Bontea.

„Ăștia după pufoșenie sunt de la Sandu Cocoșatu’. I-a făcut concurentul, dar micii sunt de acolo, carnea e aia de acolo, de la tăticu’. E rețeta de patricieni, dar fără mațe”, a zis Florin Dumitrescu.

Când uşile s-au deschis şi însuşi Sandu Cocoșatu’ și-a făcut apariția, chefii au rămas muţi de uimire.

„Mi se zbârlește pielea pe mine. Omulețul ăsta e o legendă. E The One!”, a zis Cătălin Scărlătescu.

Citește și Reţeta originală de mici de la Cocoşatu’. A fost dezvăluit secretul celebrilor mititei