Noua afacere de milioane lansată de Andreea Esca. Cât costă un bilet pentru croaziera organizată de vedeta Pro TV

Andreea Esca dă lovitura încă o dată în afaceri! Vedeta Pro TV a organizat, alături de soțul ei, o croazieră de lux, iar prețurile nu sunt deloc pentru orice buzunar.

18 sept. 2023, 10:43
Noua afacere de milioane lansată de Andreea Esca. Cât costă un bilet pentru croaziera organizată de vedeta Pro TV
Noua afacere de milioane lansată de Andreea Esca. Cât costă un bilet pentru croaziera organizată de vedeta Pro TV

Andreea Esca nu este doar cea mai iubită personalitate din televiziune din România, ci și un individ talentat în domeniul afacerilor, capabil să valorifice propria imagine și popularitate.

Citește și: Andreea Esca, evacuată din casă. Cum a ajuns celebra știristă să doarmă pe preș, desculță

La finele lunii curente, Andreea a organizat o călătorie pe vasul de croazieră Celebrity Edge, unde participanții se pot aștepta la numeroase surprize.

Un bilet pentru acest eveniment costă 3.000 de euro, iar călătoria include opriri în Spania, Franţa şi Italia (în orașele Valencia, Ibiza, Portofino, Ajaccio, Florenţa şi Roma). Potrivit informațiilor de pe cancan.ro, călătoria are loc între 23 și 30 septembrie, iar Andreea Esca a reușit să vândă aproape 70 de bilete.

„Am ieşit pe plus, sigur că da, da. Cred că nimeni nu-şi doreşte să facă lucruri în care să iasă pe minus. Important e să ieşim pe plus din punct de vedere al experienţei. Asta e cel mai important pentru mine. Să plece oamenii de pe croazieră, să se dea jos la Roma şi să zică wow, mi-a plăcut, a meritat tot deranjul”, a spus știrista, pentru Pagina de Media.

Din cei aproximativ 200.000 de euro plătiți de participanți, aproximativ 25 la sută ar reprezenta câștigul organizatorilor, un procent deloc neglijabil.

Andreea Esca rupe tăcerea despre salariul de la Pro TV. „În 1995, îmi amintesc că se căutatu chipuri noi, tineri care să nu aibă nicio legătură cu regimul comunist”, a dezvăluit Andreea Esca într-un interviu acordat unui post francez de televiziune. Totuşi, a existat un moment când a fost tentată de o altă experiență.

„Am vrut la un moment dat să îmi fac un talk-show, dar mi-am dat seama că vreau să îl fac foarte bine şi asta însemna să renunţ la ştiri şi să fac doar asta. Şi nu pot să fac asta, aşa că am abandonat. Ştirile sunt ştiri, orice s-ar întâmpla. Emisiunile pot avea succes un sezon şi după nu știi dacă mai merge și sezonul următor. Iar eu nu sunt atât de deschisă la risc, nu mă simt confortabil cu ideea asta. Am contract pe o perioadă nedeterminată, iar salariul, nedeterminat”, a declarat Andreea Esca la podcast-ul realizat de Marius Manole.

Andreea Esca (50 de ani) a dezvăluit şi cât are de gând să stea la Pro TV: „Eu cred că până te dau afară sau îți găsesc un înlocuitor. În America am văzut că au emisiuni și la 90 de ani. În alte țări mult mai mult preț pe… să fii tânără, să arăți bine. Depinde și de emisiune. Dacă e vorba de știri, cred că poți să prezinți până mai târziu, pentru că este vorba despre credibilitate, despre ceea ce spui și nu neapărat de cât de frumoasă ești”.

Citește și: Cătălin Măruță, farsă de zile mari pentru Andreea Esca. Prezentatoarea a rămas înmărmurită: „Nu mai vreau surprize”