Cât de bine câștigă Andreea Bălan din muzică. Sumele uriașe care se învârt în conturile artiștilor din România „Am făcut milionul. L-am și cheltuit”

Andreea Bălan este una dintre cele mai constante apariții din showbiz-ul românesc. Mereu deschisă către noutate și către a fi în pas cu moda, artista a fost prezentă în podcast-ul lui Jorge, unde a dezvăluit mai multe detalii despre viața ei privată.

05 mai 2023, 11:22
Cât de bine câștigă Andreea Bălan din muzică. Sumele uriașe care se învârt în conturile artiștilor din România „Am făcut milionul. L-am și cheltuit”

Andreea Bălan este una dintre cele mai longevive artiste din România. Aceasta este în vârstă de 38 de ani și a ajuns celebră încă din adolescență, iar de atunci și-a încântat publicul cu fiecare ocazie. De curând, artista a fost invitată la podcast-ul găzduit de Jorge. Cu această ocazie, Andreea Bălan a putut să dezvăluie mai multe detalii despre viața sa privată și despre cariera sa uriașă, care se întinde de peste două decenii.

Citește și: Andreea Bălan uimeşte pe toată lumea. Ce a declarat despre Viviana Sposub, iubita lui George Burcea

Artista s-a dovedit a fi extrem de transparentă și deschisă în fața fanilor, iar în ultimele apariții din mediul online aceasta a mărturisit că în plan personal nu are chiar cea mai bună perioadă. Aceasta trece printr-un proces extrem de dificil pentru custodia celor două fetițe pe care le-a făcut cu actorul George Burcea.

În cadrul podcast-ului, Andreea Bălan a explicat mai multe aspecte ale vieții sale artistice, care a debutat la vârsta de 12 ani. Fiind întrebată ce preferă: dragostea sau un milion de euro, aceasta a mărturisit că a făcut deja milionul de euro, dar că a fost deja cheltuit.

„Dragostea vieții mele. Un milion de euro, îi fac pe ăia. Am făcut milionul. L-am și cheltuit. Da, l-am făcut. În fine, am în bunuri. Casa valorează mult, mai am două apartamente, dar l-am făcut”, a mărturisit aceasta.

Cu ce probleme se confruntă Andreea Bălan

Aceasta se află într-un scandal uriaș cu tatăl celor două fetițe, cu care, de altfel, se află și în procesul pentru custodie, conform Viva.

„Sunt mai multe procese. Procesul pentru copii, de custodie și pentru pensie alimentară, care s-a terminat. Am avut fondul și am făcut Apel la acel proces pentru programul de vizitare și pensie alimentară retroactivă, că nu s-a dat. Iar eu cer în continuare cu custodia exclusivă, mai ales că el s-a mutat în America de luni de zile. Eu am nevoie de custodie exclusivă, pentru că toate deciziile sunt la mine, aici, și eu am grijă exclusiv de copii. El locuiește acolo, iar mie îmi trebuie hârtii și e complicat.

Pe lângă acesta, mai există un proces de calomnie, pe care i l-am deschis eu lui pentru postările pe care le-a făcut acum mult timp. Dar procesele acestea sunt deschise acum un an și jumătate. Dacă ar fi fost acum, nu le mai dădeam așa o importanță, dar odată ce au fost deschise, merg cu ele mai departe. Acum, la nivelul de înțelepciune la care sunt, nici nu mă gândesc la ele. Se ocupă avocații mei și ele merg în continuare, pentru că așa trebuie.

Cu cât trece timpul, nu mă mai interesează acest subiect. Ce mă interesează e să am grijă de fetițele mele, să le fie bine. Dar, într-adevăr, cel de custodie e important pentru că e vorba de logistică, el locuind acolo eu am nevoie de hârtii aici. Și acum Ella intră în clasa l, la școală. Acum e clasa 0 și e nevoie de hârtii, să fie aici, să semneze. Și el nu este’, a mai spus Andreea Bălan.

Citește și: Ce îşi doreşte Andreea Bălan de la noul iubit. Noi declaraţii despre relaţia cu George Burcea: „Nu a fost alături de mine!”