Cât de bine se înțelege Radu Bănică cu fosta sa mamă vitregă? Ce a spus tânărul artist despre Andeea Marin

Radu Ștefan Bănică este fiul cel mare al lui Ștefan Bănică Jr. Acesta a venit pe lume în urma relației cu Camelia Constantinescu. Iată ce tip de relație are acesta cu fosta lui mamă vitregă, Andreea Marin.

19 apr. 2023, 13:12
Cât de bine se înțelege Radu Bănică cu fosta sa mamă vitregă? Ce a spus tânărul artist despre Andeea Marin

Radu Ștefan Bănică are 21 de ani și a avut recent parte de propriul debut în lumea actoriei. Mai mult, acesta este proprietarul unei cafenele din centrul Bucureștiului. De curând, acesta a făcut o serie de declarații total neașteptate cu privire la relația pe care o are cu tatăl său, Ștefan Bănică Jr.. Acesta a dezvăluit despre tatăl lui că este un părinte dur.

Citește și: De ce s-a despărţit Ştefan Bănică jr, dezvăluirile momentului: „Dansam cu alţii pentru că el cânta”

Acesta a mai dezvăluit că există o presiune uriașă care vine la pachet cu numele pe care îl poartă, mai ales că a ales să urmeze tot calea artelor. Acesta a mărturisit că există multe responsabilități și cerinte pe care trebuie să șe îndeplinească. Totuși este de părere că a reușit să se ridice la nivelul așteptărilor și că are o relație normală cu tatăl său.

„Pot să spun că sunt independent financiar. Are greutate numele nostru, într-adevăr, și vine la pachet cu multe cerințe, dar sunt fericit să le îndeplinesc. Tata e un tată corect și dur, dar cum trebuie. El merge după niște reguli, iar noi avem o relație normală’, a spus tânărul, la Xtra Night Show.

Cum se înțelege Radu Bănică cu Andreea Marin

Tot de curând, Radu Ștefan Bănică a mai vorbit și despre relația pe care o are cu Andreea Marin. Tatăl său a fost căsătorit cu aceasta mai bine de 10 ani, iar din acea căsătorie Radu s-a ales cu o surioară pe nume Violeta, care are acum 15 ani. Fără prea multe ascunzișuri, tânărul a spus direct are este tipul de relație pe care o are cu fosta sa mamă vitregă.

„E o persoană și o mamă foarte bună. Cu Violeta mă înțeleg foarte bine. Are deja 15 ani și e o adolescentă feroce. Amândoi avem un simț al umorului relativ asemănător”, a dezvăluit adolescentul pentru catine.ro.

Ștefan Bănică se află la a patra căsătorie, pe lista cuceririlor sale oficiale fiind Camelia Constantinescu, Mihaela Rădulescu, Andreea Marin și Lavinia Pârva. El are trei copii, Radu Bănică (21 ani), Violeta (15 ani), Alexandru (4 ani).

Radu Bănică a admis faptul că are probleme în ceea ce privește tracul și emoțiile, nu doar în viața de zi cu zi, dar și pe plan artistic. Acesta nu a vrut până la vârsta de 18 ani să cânte în fața altor oameni, bucurându-se doar el cu el de această pasiune, în intimitatea casei sau a garajului. Cu toate acestea, băiatul a visat să ajungă artist încă de la o vârstă foarte fragedă.

„Când eram mic i-am spus tatălui meu că vreau să fiu artist. Vreau să cânt, vreau stadioane, eu de mic mi-am făcut ideea. Și-mi spune tata că muzica nu e o meserie, este un hobby, dacă vrei meserie, te faci actor, și în capul meu zic: hmm… eu vreau să mă fac și actor. Cred că el se referea la hobby prin faptul că, dacă vrei muzică, te duci la Conservator. Doar că eu am vrut să fiu de mic artist, am vrut să cânt”, a mai povestit fiul lui Ștefan Bănică junior.

Citește și: Salariul enorm încasat de Ștefan Bănică Jr fără să facă nimic. Nu este singura vedetă plătită regește, deși nu are un proiect în desfășurare