Salariul enorm încasat de Ștefan Bănică Jr fără să facă nimic. Nu este singura vedetă plătită regește, deși nu are un proiect în desfășurare

Trustul Intact are grijă de vedetele sale, ca Ștefan Bănică Jr și Loredana, chiar și în perioadele când acestea nu au proiecte în desfășurare, în mare parte pentru ca acestea să nu fie tentate de alte posturi TV.

19 mart. 2023, 15:46
Salariul enorm încasat de Ștefan Bănică Jr fără să facă nimic. Nu este singura vedetă plătită regește, deși nu are un proiect în desfășurare

Printre vedetele ținute de Antena 1 pe salarii regești se regăsesc Ștefan Bănică Jr și Loredana Groza, dar de departe cel care conduce topul celor mai bine plătiți prezentatori ai postului este Dan Negru, care primea lunar o sumă imensă, înainte să plece la Kanal D, după 22 de ani în care a preyentat emisiunea de Revelion a Antenei.

Cancan a aflat cu ce salarii sunt remunerați artiști precum Ștefan Bănică Jr. sau Loredana Groza. Lunar, lor li se virează pe card nu mai puțin de 5.000 de euro, de fiecare, pentru a sta liniștiți în curtea Antenei. Un confort financiar nu uriaș, dar care le dă un vot de încredere și de admirație din partea angajatorului. Să spunem că Loredana a venit la Antenă, chiar de la PRO TV, în urmă cu trei ani. A devenit jurat la ”Next Star”, după care a ”îmbrățișat” emisiunea X Factor.

Citește și: Ce face Vlad Gherman când iubita lui, Oana Moşneagu, nu este acasă. Imaginea care l-a dat de gol FOTO

În ce-l privește pe Ștefan Bănică Jr., a fost jurat ”Next Star”, alături de Loredana Groza și Dorian Popa, ”jurat X Factor” și gazdă a emisiunii Dancing on Ice – Vis în doi.

Liderul salariilor a fost, însă, Dan Negru! Avea o remunerație lunară de 8.000 de euro! Dar avea să plece la Kanal D, după ce a realizat, timp de 22 de ani consecutiv, emisiunea de Revelion.

Citește și: Alina Sorescu, prima reacţie după ce a pierdut fetiţele. Mesaj dureros postat de artistă