De ce s-a despărţit Ştefan Bănică jr, dezvăluirile momentului: „Dansam cu alţii pentru că el cânta”

Mihaela Rădulescu a avut povești de dragoste intens mediatizate, prima fiind cu Ștefan Bănică Junior. Au fost împreună între anii 1992 și 1994.

10 apr. 2023, 09:55
De ce s-a despărţit Ştefan Bănică jr, dezvăluirile momentului: „Dansam cu alţii pentru că el cânta”

Ştefan Bănică jr se află acum într-o relaţie cu Lavinia Pârva, dar a fost mereu înconjurat de femei frumoase. Memorabilă este povestea de dragoste cu Mihaela Rădulescu. Peste ani, cei doi s-au întâlnit în emisiunea „Dansez pentru tine”, unde Ștefan Bănică jr a complimentat-o pe fosta lui soție și i-a spus că nu a mai văzut-o niciodată dansând așa. Replica acidă vedetei nu a întârziat să apară și a demonstrat că nu și-a pierdut simțul umorului.

Gluma Mihaelei Rădulescu a stârnit hohote de râs în platoul emisiunii de la PRO TV: „Pai da, că la nunta noastră eu am dansat cu alții, că tu cântai”, scrie libertateapentrufemei.ro

Poate nu a fost chiar o glumă, de multe ori în media apărând comentarii legate de comportamentul nu tocmai civilizat al artistului. Motivul divorțului de celebrul cântăreț ar mai fi fost tot infidelitatea. În plus, la vremea aceea presa scria despre violența lui Bănică junior.

După divorțul de Ștefan Bănică, Mihaela Rădulescu a fost căsătorită timp de patru ani cu omul de afaceri Elan Schwartzenberg, de care a divorțat în 2008.

Salariul enorm încasat de Ștefan Bănică Jr fără să facă nimic. Nu este singura vedetă plătită regește, deși nu are un proiect în desfășurare

După divorțul de Elan Schwartzenberg, Mihaela a avut o relație de lungă durată cu Dani Oțil. În prezent, Mihaela Rădulescu are o relație cu Felix Baumgartner, sportiv cunoscut pentru săritura din stratosferă pe care a realizat-o în 2012.

Bănică, mai multe relații controversate

Bănică s-a iubit cu regretata Cristina Țopescu în anii 90. A urmat mariajul de doi ani cu Mihaela Rădulescu.

În ianuarie 2006, Ștefan s-a căsătorit cu realizatoarea TV, Andreea Marin, care a născut pe 15 decembrie 2007 o fetiță pe nume Ana Violeta. În octombrie 2013 Ștefan Bănică și Andreea Marin au divorțat. Din 2013 Ștefan Bănică este într-o relație cu cântăreața Lavinia Pârva.

Între cele două soți ale lui Bănică a existat o rivalitate extremă. Andreea Marin a dezvăluit că nu are nici azi o relație bună cu Mihaela Rădulescu, despre care a spus că este ”perseverentă în a o trage în jos” și ”obsedată” de persoana ei.

Andreea Marin: ”Am vrut să fiu civilizată, nu am avut cu cine”

Andreei Marin au fost făcute în cadrul show-ului prezentat de Mădălin Ionescu la Metropola TV și este pentru prima dată când Andreea Marin vorbește atât de deschis despre conflictul cu Mihaela Rădulescu.

„Nu am întâlnit un om atât de intruziv ca Mihaela Rădulescu! Atât de ambițios, perseverent, ani de zile în a încerca să mă tragă în jos, pur și simplu… N-am mai întâlnit pe cineva atât de obsedat, până la urmă, de persoana mea! E trist!

Andreea Marin şi Ştefan Bănică Jr. reacţionează după zvonul despre fiica lor: „Violeta nu va apărea în „Liceenii”, are alte preocupări acum”

Între noi nu era deloc o competiție! Audiența mea era uriașă față de audiența emisiunii de duminică, de atunci, care era mult mai mică… Nu se puteau compara! Nu era o competiție, nu eram pe același tronson orar… Era, pur și simplu, o chestiune, cred eu… mă simțea ca pe o femeie care îi amenință întâietatea sau ceva de genul ăsta. Nu pot să-mi explic, pentru că eu nu aș putea să gândesc la fel”, a încheiat Andreea Marin.