Anamaria Prodan a dat lovitura! Prețuri de Dubai la restaurantul de lux din Capitală deținut de noul iubit al impresarei

Anamaria Prodan s-a îndrăgostit de un prosper om de afaceri, care are mai multe hoteluri în Constanța, dar și în Capitală, unde are și un restaurant de lux.

19 apr. 2023, 20:36
Anamaria Prodan a dat lovitura! Prețuri de Dubai la restaurantul de lux din Capitală deținut de noul iubit al impresarei
Anamaria Prodan iubește un bărbat extrem de potent din punct de vedere financiar

Anamaria Prodan se iubește cu omul de afaceri Flavius Nedelea, acesta deținând mai multe hoteluri în Constanța și în Capitală, dar și un restaurnat cu prețuri usturătoare. Nu oricine își permite să ia cina aici.

Noul iubit al impresarei deține un restaurant într-una dintre cele mai bune zone ale Bucureștiului, iar, potrivit spynews.ro, prețurile de aici nu sunt deloc pentru buzunarul oricui.

Restaurantul are o diversitate de preparate care mai de care, de la cele clasice până la cele mai simandicoase. O supă cremă de dovleac cu semințe și alune prăjite costă 75 de lei, iar prețul pentru foie gras cu smochine, piure de mere și crunch de fistic ajunge la 115 lei.

Citește și: Anamaria Prodan, declarații incendiare despre noul iubit, milionarul Flavius Nedelea: „Este minunat! Fabulos! Îi mulțumesc pentru fiecare clipă de vis”

Și asta nu-i nimic, pentru coadă de langustă, risotto cu șofran și dovleac copt și bisque de homar, cei care vor să ia masa aici trebuie să plătească aproximativ 650 de lei.

Și carnea este extrem de piperată la preț, o balotină din mușchiuleț de porc umplut cu ierburi aromatice și ciuperci, cartofi fondanți și șoric expandat costă 95 de lei.

Restaurantul are alternative și pentru vegani, dar prețurile sunt, de asemenea, uriașe. De exemplu, un risotto cu șofran, dovleac copt, conopidă galbenă și ceapă crocantă costă 65 de lei, iar gnocchi cu rogou de ciuperci sălbatice, mascarpone porcini, trufe negre, fulgi de parmezan și alune de pădure caramelizate și microplante costă 70 de lei.

Citește și: Anamaria Prodan, mai sinceră ca niciodată. „Scopul meu este să înalţ suflete de bărbaţi!” VIDEO

Flavius Nedelea, primele declarații despre relația cu Anamaria Prodan

Flavius Nedelea a făcut și primele declarații despre relația pe care o are cu Anamaria Prodan.

„Nu vreau să vorbesc despre viața mea personală. Sunt o persoană discretă și așa vreau să rămân. Vă mulțumesc și vă doresc o zi frumoasă!”, a declarat acesta.