Cât de bolnav este, de fapt, Vladimir Putin? Ultimele imagini îl arată tremurând şi mergând cu dificultate VIDEO

Mai mult decât oricând, în aceste săptămâni, starea de sănătate a lui Vladimir Putin este subiect intens dezbătut de experţi, iar zvonurile sunt alimentate de apariţii din ce în ce mai bizare ale preşedintelui rus.

27 apr. 2022, 19:38
Cât de bolnav este, de fapt, Vladimir Putin? Ultimele imagini îl arată tremurând şi mergând cu dificultate VIDEO

Până în urmă cu câteva luni, Vladimir Putin era un exemplu de stil de viaţă sănătos, forma sa fizică fiind una de invidiat pentru un bărbat de aproape 70 de ani. Brusc, războiul din Ucraina ne-a arătat o faţă total schimbată a preşedintelui Rusiei. Iar asta la propriu. Liderul de la Kremlin a apărut destul de umflat la faţă şi, în numeroase rânduri, destul de nesigur în mişcări.

Săptămâna trecută a fost un şoc pentru toată lumea când Vladimir Putin s-a ţinut efectiv cu mâinile de masă la o discuţie cu ministrul Apărării, Serghei Şoigu, iar acum o nouă înregistrare, făcută luni, vine să alimenteze speculaţiile că preşedintele rus nu se simte deloc bine.

Citeşte şi Vladimir Putin suferă crunt. Gestul făcut joi, care l-a dat de gol pe liderul de la Kremlin VIDEO

Într-un clip postat pe Twitter, mâinile liderului de la Kremlin tremură vizibil, în timp ce acesta se pregătește să-l întâmpine pe președintele din Belarus, Alexandru Lukaşenko. Fragil și nesigur, Putin – despre care se spune că are Parkinson sau cancer în fază terminală – își ține mâna tremurândă pentru a-l saluta cum se cuvinte pe omologul său. În plus, nici genunchii nu par să-l țină pe Putin, iar acest lucru este vizibil în timp ce pășește spre omologul său, ca să-l îmbrățișeze.

Liderul rus ar fi fost vizitat de un medic specializat în cancer tiroidian de 35 de ori şi de un specialist de 59 de ori între 2016 şi 2020, potrivit publicaţiei ruse de investigaţie Proekt.

Putin, la întâlnirea cu Şoigu, joia trecută:

Citeşte şi Pentagonul a dezvăluit boala de care ar suferi Vladimir Putin. Cum îi afectează această afecţiune deciziile