Cât de bolnav este Florin Salam. Manelistul a rupt tăcerea despre starea lui de sănătate: „Plâng oamenii, nu doar neamuri, ci și prieteni, fani”

Cât de bolnav este Florin Salam. În ultima perioadă, s-a tot spus că manelistul ar suferi de probleme grave de sănătate, ceea ce a ridicat semne de întrebare în rândul fanilor. În urmă cu un an, un anunț zguduia o țară întreagă, și anume că acesta s-a stins din viață, mai ales că atunci se afla internat în spital.

25 sept. 2023, 10:26
Cât de bolnav este Florin Salam. Manelistul a rupt tăcerea despre starea lui de sănătate: „Plâng oamenii, nu doar neamuri, ci și prieteni, fani”

Cât de bolnav este Florin Salam. Invitat în cadrul emisiunii ”40 de întrebări cu Denise Rifai”, difuzată pe Kanal D, manelistul a explicat că nu se confruntă cu nicio problemă de sănătate, starea lui nu este una mereu bună, din cauza oboselii acumulate.

Citește și: Florin Salam dezvăluie relaţia pe care o are cu Nuţu Cămătaru: „Dacă l-aş fi ascultat, viaţa mea ar fi fost mai de calitate”

Cât de bolnav este Florin Salam

Mă vezi, sunt doar obosit. Încă o dată, presa… Nu m-au omorât pățaniile mele, cât m-ar omorî ei din vorbele spuse așa. Pentru mine nu e o problemă, că decât să fiu vorbit de bine la un moment dat și să trăiesc rău, mai bine să spună unul de rău și eu să trăiesc așa cum vreau. Problema este alta, avem copii, avem neamuri pe la țară, cărora le pasă de noi.

Plâng oamenii când citesc știrea. Și nu doar neamuri, prieteni, fani. Eu nu țin telefon cu mine niciodată, nu răspund personal niciodată. Și copiii mei mă găsesc la șoferi… Și atunci ei nu au pe ce să mă sune și o să ia din presă, ce văd la televizor. Și dacă spune: A murit Florin Salam… Păi mulți au leșinat. Presa… ditamai postul a spus treaba asta”, a declarat Florin Salam, la Kanal D.

Artistul a explicat că nu este dependent de droguri, asta după ce pe rețelele sociale au apărut filmulețe cu artistul, de la un eveniment, unde se putea observa că starea lui nu este una tocmai bună.

Nu, nu sunt dependent. Nu există așa ceva, să fiu dependent. Am făcut tot ce am vrut toată viața și o să fac tot ce vreau toată viața, dar e o diferență. Dependent înseamnă, cred eu, că nu știu ce înseamă să fii dependent… Eu perind într-o lume despre care știți foarte bine și nu vreau nici să mai arunc vina pe anturaj.

Suntem artiști, noi avem o viață ciudată, noi suntem un fel de roboți la un moment dat, pentru public. Au fost niște greșeli la un moment dat, în sinea mea e mai puțin considerată o greșeală, față de cum o vede unul de pe margine, dar ăla e critic.

Băi, dacă te face să te simți bine… Vezi-ți de treaba ta, nu te băga tu în viața mea, tu trăiește-ți viața ta dacă știi cum. Dacă tu ești fericit, fii tu fericit, eu îmi trăiesc viața, mi-o fac cum vreau eu, mi-o distrug, mi-o prelungesc, e treaba mea (n.r- mesaj pentru cei care îl judecă).”, a mai spus Florin Salam.