Florin Salam, regele manelelor, a dezvăluit adevărul despre consumul de droguri: „Când plec în străinătate fac ce vreau. În România mi-e scârbă, pentru că uite oamenii cum sunt”

Florin Salam a dezvăluit cine este persoana care l-a ridicat de jos și cum a ajuns să fie un nume atât de important pe scena muzicală din România. Regele manelelor se declară dezamăgit de cei din jur, care de-a lungul timpului l-au judecat pentru faptele sale.

25 sept. 2023, 00:25
Florin Salam, regele manelelor, a dezvăluit adevărul despre consumul de droguri: „Când plec în străinătate fac ce vreau. În România mi-e scârbă, pentru că uite oamenii cum sunt”
Florin Salam, adevărul despre consumul de droguri

Florin Salam, cel mai îndrăgit și iubit cântăreț de manele de la noi, a vorbit despre lucrurile care l-au adus sus și se declară recunoscător, dar totodată mirat, de faptul că a ajuns să fie atât de apreciat. A pornit de jos, avându-l ca exemplu pe unchiul său, un mare lăutar, și și-a dat seama de mic că vrea să facă muzică, refuzând astfel să mai meargă la școală. „Regele manelelor” a ajuns chiar și să fie studiat la universități din afară.

„Nu pot să zic că Florin Salam este doar unul, este loc pentru fiecare. Sunt și alți artiști care sunt considerați așa cum ai spus tu (n.r unic), publicul se împarte. Uneori mă consider așa, asta e încrederea de sine

Eu cred că sunt mândru pentru faptul că eu am fost ales să fiu studiat în străinătate, eu când auzeam chestia asta mă bucuram. La un moment dat am crezut că e un fel de glumă, m-am mirat că la noi în țară am fost criticați și în străinătate să fim așa bine văzuți. Sunt mândru.

Mi-a fost greu pentru că în perioada când eu stăteam pe lângă unchiul meu, un lăutar foarte mare, era greu să urci, mai ales că în perioada aia nu era YouTube, erau casetofoane. Noi ne-am ridicat prin muncă, am înghițit mult praf de la corturile alea unde se dansa sârba, hora. Grele, dar frumoase vremuri. Nu era nevoie de pile să te ridici, acolo era prin muncă și adevăr.

N-am fost cu școala. Spre rușinea mea sau spre norocul meu, nu vreau sa descurajez, duceți-vă la școală, eu am fost predestinat către muzică și de aceea nu am fost la școală, să vă cânt vouă. Voi trebuie să mergeți la școală, să aveți un serviciu bun să ne dați și nouă. Nu-mi mai aduc aminte, da bine am făcut”, a declarat Florin Salam, în emisiunea 40 de întrebări cu Denise Rifai.

Citește și: Florin Salam, despre rivalitatea dintre el şi Tzancă Uraganu: „Mie n-o să-mi ia fața niciodată”

Adesea a fost acuzat că este consumator de substanțe interzise, cel mai recent episod fiind din vara aceasta, la Craiova, unde timp de trei ore a stat cu microfonul în mână, fără să cânte, la o nuntă unde a fost invitat să facă spectacol. Manelistul susține că nu este dependent de droguri, dar că niciodată nu poți fi sigur de ceea ce ți se dă să consumi la un eveniment, subliniind faptul că artiștii sunt văzuți ca niște roboți care sunt plătiți să presteze.

Nu, nu sunt dependent, nu există așa ceva. Am făcut tot ce am vrut eu și o să fac toată viața ce vreau eu. Suntem artiști, avem o viață ciudată, suntem un fel de roboți pentru public. Dacă tu ești fericit, fii tu fericit, eu îmi trăiesc viața, cum e treaba mea. Am recunoscut că am făcut. Când plec în străinătate fac ce vreau, nu zic ce, dar fac ce vreau. În România mi-e scârbă, pentru că uite oamenii cum sunt.

Citește și: Florin Salam, îngropat de datorii. Manelistul ar fi plecat din spital pentru a returna banii celor care l-au plătit în avans. Suma ar fi una colosală

Trăim într-un real pericol. În ziua de astăzi, la nunți…eu am și dușmani, după două-trei pahare nu mai știu cine îmi aduce paharul și mă găsești așa. Oamenii de aici nu înțeleg, dacă ar putea ți-ar lua viața”, a mai spus artistul.