Florin Salam dezvăluie relaţia pe care o are cu Nuţu Cămătaru: „Dacă l-aş fi ascultat, viaţa mea ar fi fost mai de calitate”

Un personaj controversat, dar important în viaţa lui Florin Salam este interlopul Nuţu Cămătaru. Manelistul îl consideră drept tată, şi asta întrucât l-a învățat numai de bine și l-a ajutat să nu se mai teamă atât de mult.

25 sept. 2023, 00:55
Florin Salam dezvăluie relaţia pe care o are cu Nuţu Cămătaru: „Dacă l-aş fi ascultat, viaţa mea ar fi fost mai de calitate”

Mulți îl consideră pe Nuțu Cămătaru „îngerul păzitor” al lui Florin Salam. Interlopul l-a cunoscut pe Salam la o nuntă de spoitori, în perioada în care i se spunea Florin Fermecătorul. Remarcându-i talentul, Nuţu Cămătaru l-a ajutat la început de carieră.

La nunta respectivă, nuntaşii aruncau cu chifle în Salam. Lui Nuţu i s-a făcut milă de el şi l-a angajat la restaurantul lui, unde i-a oferit un salariu pe măsura talentului său.

Citeste si Florin Salam, regele manelelor, a dezvăluit adevărul despre consumul de droguri: „Când plec în străinătate fac ce vreau. În România mi-e scârbă, pentru că uite oamenii cum sunt”

Florin Salam dezvăluie relaţia pe care o are cu Nuţu Cămătaru: „E ca tatăl meu”

Nuțu Cămătaru pentru mine este un om care m-a învățat numai de bine. Dacă l-aș fi ascultat, aveam o viață mai ordonată. Omul ăla chiar are o viață ordonată. Dacă l-aș fi ascultat, duceam o viață de calitate, mă respectam mult mai mult. Eu am fost mai copil și probabil așa o să fiu până la 100 de ani.

Nu prea stau cu oameni de nivelul meu, nu prea găsesc. E ca tatăl meu, mă iubește ca și pe copiii lui, simt asta din toată inima. Eu eram prea fricos înainte, eram prost rău, sunt bine acum cum sunt”, a dezvăluit Florin Salam în emisiunea „40 de întrebări cu Denise Rifai”.

Singurul regret pe care Salam îl are vizavi de Nuţu Cămătaru este acela că nu l-a ascultat mai mult.

Citeste si Florin Salam, despre rivalitatea dintre el şi Tzancă Uraganu: „Mie n-o să-mi ia fața niciodată”