Cât de frumoasă s-a făcut Ianca, fiica lui Răzvan Simion. Prezentatorul de la „Neatza cu Răzvan și Dani” nu ezită să-şi laude copiii

Fetiţa lui Răzvan Simion s-a transformat într-o adolescentă de-o frumuseţe răvăşitoare. Prezentatorul matinalului de la Antena 1 aşteaptă cu nerăbdare luna august, când Ianca îşi va serba majoratul.

27 iun. 2022, 16:23
Cât de frumoasă s-a făcut Ianca, fiica lui Răzvan Simion. Prezentatorul de la „Neatza cu Răzvan și Dani” nu ezită să-şi laude copiii

Răzvan Simion se laudă ori de câte ori are ocazia cu cei doi copii ai săi – Ianca şi Tudor Ştefan. Cu toate că încearcă să-şi ţină viaţa personală departe de lumina reflectoarelor, „matinalul” nu ezită să publice imagini cu cele mai importante persoane din viaţa sa, scrie Ok Magazine.

Prezentatorul matinalului de la Antena 1 a publicat, week-end-ul acesta, o fotografie cu Ianca, fiica sa, în timp ce se aflau la Opera Română, unde a fost pus în scenă spectacolul de balet „Lacul lebedelor”, al lui Ceaikovski. Internauţii au acordat mai puţină atenţie piesei pentru că le-a captat atenţia frumoasa brunetă de lângă Răzvan Simion.

Citeşte şi: Dani Oţil este disperat. Ce propunere i-a făcut fiicei lui Răzvan Simion: „Mi-a zis că se ocupă cu asta”

Ianca, fiica lui Răzvan Simion, urmărită de mii de persoane pe Instagram

Ianca Simion are o frumuseţe aparte şi nu ratează ocazia de o pune în valoare pe reţelele de socializare. Tânăra are aproape 15.000 de urmăritori pe Instagram, unde postează, de obicei, fotografii din vacanţă.

De data aceasta, fiica lui Răzvan Simion a apărut alături de tatăl ei, la un eveniment cultural de seară, îmbrăcată într-un compleu foarte elegant, de culoarea muştarului. Ianca are deja un prieten, un tânăr pe nume Marco şi, din câte se vede, are gusturi alese.

Citeşte şi: Fosta soție a lui Răzvan Simion este în doliu. Diana nu își poate reveni din șoc

După despărțirea de Lidia Buble, Răzvan Simion și-a găsit liniștea în brațele Dalianei Răducan, arhitect de design interior. Sunt împreună din vara anul 2020 și au planuri cât se poate de serioase pentru viitor. Daliana a făcut parte din echipa ”Visuri la Cheie”, de la Pro TV, dar, de câțiva ani, lucrează pe cont propriu.

”Pe plan sentimental, urmează să cresc. Cresc împreună cu iubita mea și ne ținem unul pe altul. Ne ținem foarte bine, într-o complementaritate pe care cumva am căutat-o și am găsit-o. Evoluăm și așa, poate o casă mai mare, poate copii mai mulți, poate vacanțe. Perioada asta a curățat tot ce prinzi pe lângă tine, multele energii, eu le zic zoaie. M-au oprit cumva din creștere”, a declarat prezentatorul într-un podcast recent.

Răzvan Simion și Diana, femeia care i-a dăruit doi copii, s-au despărţit după 15 ani de relație. Prezentatorul TV a anunțat divorțul, în anul 2015.