Cât de geloasă ești, în funcție de zodia ta. Care sunt cele mai geloase zodii din Horoscop

Cât de geloase sunt femeile, în funcție de zodie. Pentru unele zodii acest sentiment poate fi mai intens decât la alți nativi.

17 mai 2023, 18:51
Cât de geloasă ești, în funcție de zodia ta. Care sunt cele mai geloase zodii din Horoscop
Care sunt cele mai geloase zodii

Cele mai geloase zodii. Gelozia este sentimentul de neliniște când partenerul urmărește altă persoană pe stradă sau gândul care te frământă când colegul de muncă primește toate laudele pentru un proiect la care ați lucrat împreună. Acest sentiment poate fi influențat și de zodia ta.

Care sunt  cele mai geloase zodii

Berbec

Nativii acestei zodii iubesc foarte mult și sunt foarte geloși. Dau dovadă de posesivitate exagerată, iar gelozia lor se manifestă prin ieșiri agresive, necontrolate și iraționale. Berbecii nu prea au răbdare și încearcă adesea să îi controleze pe cei din jur. Din punctul acestui nativ de vedere, ce e al lui e al lui și nu va tolera nici cea mai mică abatere de la această regulă.

Taur

Taurii sunt una dintre cele mai geloase zodii. Sunt foarte posesivi și își doresc foarte tare să aibă parte de stabilitate în relația lor și tind să sufoce persoana de lângă cu întrebări și certuri amoroase. Taurul este stabil și are foarte multă răbdare. Chiar dacă apar dispute, această zodie se aprinde repede și se stinge la fel de repede, fără a purta pică.

Gemeni

Gemenii nu sunt nativi geloși, de obicei. Nu își sufocă partenerul cu posesivitate și suspiciuni. Cu toate astea, flirtează foarte mult și are nevoie de libertate. Nu este o zodie geloasă natural, având încredere cu ușurință în partener.

Rac

Racii sunt cei mai sensibili nativi din zodiac, dar sunt foarte posesivi și reușesc saă își constrângă partenerii fără ca aceștia să-și dea măcar seama. Își mașcează foarte bune gelozia, dar dacă sunt înșelați, nu iartă niciodată. Ei au nevoie de siguranță si se agață puternic de parteneri. Puternic atașați de persoanele apropiate din viața lor, orice prezență exterioară care are potențialul de a fisura aceste relații le activează racilor latura defensivă.

Citește și: 3 ZODII chinezeşti care vor avea NOROC în dragoste până la finalul săptămânii

Leu

Leii au nevoie de loialitate mai presus de orice. Vor găsi cu ușurință urmele de infidelitatate ale partenerului. Nativii acestei zodii sunt emotivi, mai ales din cauza egoului imens și a mândriei caracterisitice. Leul va fi gelos dacă va simți că nu primește toată atenția cuvenită și dacă nu se simte îndeajuns de iubit. în acel moment fie va dramatiza situația, fie va alege să găsească o altă persoană care să îi satisfacă nevoile emoționale.

Fecioară

Gelozia le frământă în interior și tind să sufere în tăcere. Fecioara este o fire pragmatică, realistă și organizată până la cel mai mic detaliu, nu își arată sentimentele, ci păstrează pasiunea mocnind în interior. Nativii acestei zodii nu sunt prea gelosi, însa nu vor tolera un comportament care li se pare nepotrivit.

Balanța

Balanțele sunt unele dintre cele mai geloase zodii. Ele iartă cu greu greșelile, însă au în cele din urmă capacitatea de a trece peste infidelitate, mai ales dacă țin cu adevărat la jumătatea lor. Această zodie consideră că are mereu dreptate și nu va ezita sa îl critice pe cel care adoptă o altă poziție.

Scorpion

Scorpionii sunt extrem de geloși. Nativii din aceasta zodie sufera de o gelozie care ii consuma atat pe ei, cat si pe cei din jur. Scorpionii sunt parteneri de care cu greu te poti plictisi, insa sunt si extrem de posesivi si gelosi. Nesiguranta si lipsa de incredere in ceilalti il va determina pe nativul acestei zodii sa incerce sa controleze relatia pana la cele mai mici detalii.

Citește și: Cum se îmbunătățește NOROCUL fiecărei zodii după ce s-a pus praful pe Mercur retrograd

Săgetător

Săgetătorii par puțin mai temperați din acest punct de vedere, însă nu se stie niciodata cand si daca vor izbucni intr-o criza de gelozie de proportii. Aceasta zodie iubeste cel mai mult libertatea si adora conversatiile intelectuale, fiind mai mult orientata catre logica si argumentare decat spre emotivitate. În relatii nu sunt deloc gelosi, insa nici nu sunt dispusi sa aiba legaturi de durata.

Capricorn

Capricornii sunt suspiciosi si parca se asteapta ca partenerul de viata sa calce stramb. Nu exagereaza cu gelozia, insa daca afla ca jumatatea lor nu le-a fost 100% loiala, sunt neiertatori. Sunt persoane serioase, care reusesc sa isi tina sentimentele in frau, deoarece considera ca este foarte importanta parerea celor din jur.

Vărsător

Chiar daca uneori sunt si ei putin gelosi, isi mascheaza foarte bine sentimentele, pentru a nu-si rani sufletul pereche.Varsatorul are o minte deschisa, iar punctul lui forte este imaginatia. Ei nu sunt deloc gelosi si ofera multa libertate in relatii, deoarece nu inteleg rostul posesivitatii. Varsatorii se bazeaza pe valori intelectuale, pe ratiune si prietenie.

Pești

Devin suspiciosi din nimicuri, se aprind repede, iar daca se inatmpla sa calci stramb, nu vei cunoaste niciodata iertarea lor.  Persoanele aflate sub semnul zodiacal al peștilor țintesc către performanță și perfecțiune. Aceștia fac parte din categoria cu cele mai geloase zodii.