Cât de mare a crescut fiica lui Smiley şi a Ginei Pistol. Imaginea cu Josephine care a topit inimile fanilor

Cât de mare a crescut fiica lui Smiley şi a Ginei Pistol. Cei doi au primit cel mai frumos cadou, o fetiţă mult dorită, de care se bucură în fiecare zi. Josephine are an şi jumătate, iar părinţii nu i-au expus faţa pe reţelele de socializare.

08 nov. 2022, 08:30
Cât de mare a crescut fiica lui Smiley şi a Ginei Pistol. Imaginea cu Josephine care a topit inimile fanilor
Cât de mare a crescut fiica lui Smiley şi a Ginei Pistol

Cât de mare a crescut fiica lui Smiley şi a Ginei Pistol. Încă de când a venit pe lume, Josephine a schimbat radical viața celor două vedete, care au început să privească totul cu alți ochi și să stabilească diferit prioritățile. Micuţa îi face mândri pe zi ce trece pe părinții ei, iar fanii au observat deja asta.

Citeşte şi: Gina Pistol ar fi fost cerută în căsătorie de Smiley. Cine i-a dat de gol

Cât de mare a crescut fiica lui Smiley şi a Ginei Pistol

Cei care îi urmăresc pe Smiley și pe Gina încă se mai întreabă când au de gând cei doi să o prezinte pe Josephine fanilor. Micuța a împlinit în luna martie un an, iar fanii credeau că acela va fi marele moment al dezvăluirii, însă se pare că s-au înșelat. Atât prezentatoarea de la Antena 1, cât şi vedeta Pro TV, postează imagini cu micuţa, însă fără să i se vadă faţa.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de GinaPistol (@ginapistol)

Care este, de fapt, relaţia dintre Gina Pistol şi Cătălin Scărlătescu

Înainte să oficializeze relaţia cu Smiley, prezentatoarea apărea mereu alături bucătar şi aveau multe glume împreună, iar internauţii au crezut multă vreme că formează un cuplu. La un moment dat, chiar au realizat un moment amuzant la emisiune şi anume, au organizat o nuntă între ei.

Partenera lui Smiley are doar cuvinte de laudă la adresa lui Scărlătescu și-i este recunoscătoare pentru că a știut să-i fie mereu alături. Şi cu ceilalţi doi chefi se înţelege foarte bine, însă cu Cătălin a avut o chimie aparte.

Cătălin îmi este cel mai apropiat, pentru că de foarte multe ori ne întâlnim și în afara filmărilor, este ca un frate mai mare pentru mine. Țin foarte mult la el. Este ocrotitor cu mine, grijuliu și știu că mă iubește. Nu știu dacă oamenii pot înțelege această iubire dintre noi, dar este una curată și sinceră.

Florin și Cristina Dumitrescu sunt și ei niște oameni extraordinari, dar nu apucăm să petrecem foarte mult timp împreună, pentru că avem fiecare un program încărcat.

Și Sorin îmi este la fel de drag, însă știu că în timpul liber este alături de familia sa. În ceea ce privește gătitul, de la toți cei trei chefi am învățat câte ceva, ba chiar uneori îi mai sun când vreau să gătesc ceva nou acasă. Ei sunt foarte săritori, îmi dau sfaturi foarte bune și chiar din rețetele lor secrete. (zâmbește)

Am un respect și o iubire foarte curată pentru Cătălin și știu că este omul pe care eu mă pot baza în orice moment din viața mea, la fel cum și el se poate baza pe mine. A știut să îmi fie alături și am legat o prietenie sinceră, foarte frumoasă, în care îmi place să investesc sentimente și timp”, a declarat Gina Pistol, pentru Viva.ro.