Gina Pistol mamă pentru a doua oară? Imaginea care le-a dat de gândit faniilor

Gina Pistol este fără doar și poate una dintre cele mai urmărite și îndrăgite vedete de pe rețelele de socializare. După ultima postare, Gina a stârnit mai multe reacții, fanii fiind foarte curioși dacă nu cumva urmează să devină mamă pentru a doua oară.

24 oct. 2022, 17:47
Gina Pistol mamă pentru a doua oară? Imaginea care le-a dat de gândit faniilor

Gina Pistol este fără doar și poate una dintre cele mai urmărite și îndrăgite vedete de pe rețelele de socializare. De curând a reușit să își surprindă fanii cu o fotografie, iar aceștia s-au întrebat dacă cumva urmează să le dea vestea cea mare.

Gina Pistol și-a pus urmăritorii pe gânduri. Cum s-a lăsat fotografiată

Îmbrăcată cu un tricoul larg și stând pe un scaun, Gina i-a făcut pe urmăritorii ei să își pună mai multe semne de întrebare, mai exact, dacă este sau nu însărcinată.

În dreptul imagii cu pricina, Gina a postat versurile melodiei lui Smiley:

„Și vreau să mă opresc din când în când
Să mă simt ca în prima zi pe pământ
Să mă bucur doar pentru că sunt
Și apoi să mă las purtat de vânt”

Urmăritorii au reacționat imediat la postare și i-au zis acesteia cât de bine arată, dar și că este foarte frumoasă.

      Ce spune Smiley despre nunta cu Gina Pistol

Smiley și Gina Pistol formează unul dintre cele mai solide cupluri din showbizul autohton. După ce ani de zile, inima juratului de la „Vocea României” nu a fost cucerită de nicio femeie, Gina a reușit să îl facă pe acesta să renunțe la statutul de cel mai râvnit bărbat. Ba mai mult, vedeta Antenei 1 i-a dăruit acestuia și un copil. Bineînțeles că deși se comportă exact ca o familie, fanii celor doi s-au întrebat când vor deveni o familie și în acte.

Eu am avut o altfel de viață până anul trecut. Mai tumultuoasă. Aveam cu totul altă viață și știi cum e, când te așezi la casa ta, să faci familie, copii, se schimbă viața complet. Nu știu ce să zic (n.red. – despre nuntă). Noi ne vedem ca o familie. Căsătoria cred că este doar o formalitate pentru noi în acest moment, dar o să vă anunțăm”, a declarat Smiley în urmă cu ceva timp, pentru un post TV.

Ca în orice cuplu cei doi au recunoscut că există mici șicane, însă acest lucru nu le afectează în vreun  fel relația, mai ales că cei doi sunt foarte îndrăgostiți de fetița lor care le-a schimbat complet viața și care i-a împlinit în cel mai frumos mod.

Citește și: Daniela Crudu urmează să fie mamă! Cine este tatăl copilului: „E un băiat care e cuminte, e potrivit pentru mine” 

Citește și: Împăcarea la care nimeni nu se aștepta. Dana Budeanu ar fi invitat-o pe Mihaela Rădulescu la nunta ei secretă