Cât de mult a slăbit Bianca Drăguşanu! Fanii sunt ÎNGROZIŢI FOTO

Bianca Drăguşanu a fost mereu o prezenţă care a atras toate privirile oricunde a poposit. De asemenea, fosta blondă a lui Cătălin Botezatu nu a primit mereu laude, ci şi critici, şi asta datorită stilului haotic de viaţă, care ia oferit o siluetă de vis. Chiar dacă în momentul de faţă are o frumoasă poveste de dragoste cu fostul soţ, Victor Slav, Bianca Drăguşanu are momente în care vrea să i se acorde mai multă atenţie. Iar pentru asta, îşi posteză tot soiul de fotografii sexy pe contul ei de socializare.

RomaniaTV.net
11 feb. 2015, 14:11

Bianca Drăguşanu nu poate trece neobservată, fiindcă este una dintre cele mai dorite femei ale showbiz-ului nostru. Fosta „burlăciţă” a fost mereu criticată pentru stilul de viaţă ales, dar şi pentru relaţiile pe care şi le-a asumat public.

Dosarul de Proxenetism: A devenit SOSIA Biancăi Drăguşanu pentru a avea mai mulţi CLIENŢI

De când s-a împăcat cu Victor Slav, Bianca Drăguşanu se poate numi că este o femeie de casă, dar nici aşa nu o poate împiedica nimeni să nu îşi mulţumească fanii cu fotografii sexy. Recent, Bianca Drăguşanu a postat pe pagina sa de Facebook câteva fotografii sexy, care lasă la vedere controversata siluetă. La fotografiile acelea, fanii au reacţionat imediat cu mii de aprecieri, dar şi cu numeroase comentarii răutacioase, privind inconştienţa sa de a fi atât de slabă.

Citeşte şi  Bomba anului în showbiz: Bianca Drăguşanu şi Victor Slav s-au ÎMPĂCAT! FOTO