Cât de mult contează mărimea penisului? Află care este dimensiunea medie

Într-o lume în care publicitatea pentru orice vinde în funcţie de mărime, e greu să nu te gândeşti inclusiv la acest subiect. Bărbaţii sunt competitivi atâta timp cât sunt în stare să satisfacă o femeie, aşadar subiectul mărimii penisului îi preocupă la modul cel mai serios cu putinţă.

RomaniaTV.net
01 mai 2013, 20:34
Cât de mult contează mărimea penisului? Află care este dimensiunea medie

La întrebarea “contează mărimea?” site-ul Askmen.com răspunde detaliat, lămurind această angoasă.

 Totul e la nivel mental

Ok, e timpul să facem lumină. Studii din întreaga lume, realizate din anul 1942 până în prezent, pe un eşantion de peste 11.000 de participanţi, au ajuns la concluzia clară că mărimea medie a unui penis adult erect este între 13-16 cm lungime şi 12-14 cm grosime.

În cazul în care cifrele de mai sus nu te conving, site-ul Askmen.com revine cu alt studiu: peste 50.000 de heterosexuali, atât bărbaţi cât şi femei, au fost întrebaţi cât de mulţumiţi sunt cu penisul pe care îl au la dispoziţie. 85% dintre femei s-au declarat supermultumite de penisul din dotarea partenerului, în timp ce numai 55% din bărbaţi s-au declarat mulţumiţi de propriul organ. Deci, putem observa cu uşurinţă că femeile sunt mult mai mulţumite cu ce au, în comparaţie cu procentul de bărbaţi declaraţi mulţumiţi pe acelaşi subiect.  Deci, femeile au în cap alte lucruri în afară unei rigle, cu siguranţă.

 Ce cred femeile

Cumva ai senzaţia că femeile fac diferenţa între un penis cu 1-2 cm mai mare decât altul? Ei bine, nu.  Variaţiile între penisuri oricum nu sunt decât foarte mici, iar femeile nici nu le sesizează. Aşadar, dacă nu cumva eşti posesorul celui mai mic penis, în jur de 10 cm în erecţie, sau al celui mai mare penis, în jur de 34 cm în erecţie, nu-ţi mai bate capul, că oricum nimeni nu sesizează diferenţa.

Citeşte mai mult pe sfatulpărinţilor.ro.