Cât de repede au crescut gemenele Valentinei Pelinel și ale lui Cristi Borcea: „Devin două domnișoare cu personalități diferite”

Gemenele Valentinei Pelinel și ale lui Cristi Borcea cresc, parcă, de la o zi la alta! Aceștia sunt cât se poate de discreți în ceea ce privește expunerea copiilor pe rețelele de socializare. Totuși, de această dată, vedeta a făcut o excepție și a publicat o serie de fotografii cu cele două fetițe.

04 oct. 2023, 15:54

Valentina Pelinel și Cristi Borcea și-au oficializat iubirea în anul 2018, iar împreună au trei copii, băiețelul Milan și gemenele Rania și Indira. Aceștia sunt destul de discreți și atenți când vine vorba de viața de familie și rareori își expun copiii pe rețelele de socializare. De curând, totuși, Pelinel a publicat o serie de fotografii cu micuțele și este cât se poate de evident că au moștenit frumusețea de la mama lor.

Citește și: Valentina Pelinel, detalii intime din relația cu Cristi Borcea: „Soțul meu este un bărbat dorit și sunt conștientă de asta”

În vara lui 2016, fostul model a devenit mamă, atunci când l-a adus pe lume pe Milan. Trei ani mai târziu, familia lor s-a extins cu încă doi membri, Rania și Indira, care sunt gemene. Soția lui Cristi Borcea a admitat că a folosit fertilizarea in vitro pentru a concepe gemenele. După ce a devenit mamă, Valentina Pelinel s-a retras din atenția publicului și s-a concentrat pe viața de familie, evitând să își expună copiii în mediul online. Cu toate acestea, în imaginile recente, este evident că fetițele se dezvoltă frumos și încep să semene tot mai mult cu mama lor.

„Maria o să fie un nume, evident şi un nume de sfânt. Vor fi amândouă Maria. Aveam două pătuţuri de la sora mea care are tot gemene. A apărut o ocazie, mi-a plăcut un proiect şi o să transform camera într-una de prinţese”, povestea Valentina Pelinel, citată de o publicație online.

Valentina Pelinel este o mamă extrem de implicată, dedicându-și extrem de mult timp pentru a lega o relație strânsă cu cei trei copii. Gemenele ei și ale lui Cristi Borcea cresc frumos și au personalități destul de diferite, căci Rania e mai atașată de mama ei, în timp ce Indira vrea să petreacă mai mult timp cu tatăl ei.

„Ne uităm cum cresc sub ochii noștri și cum devin două domnișoare cu personalități diferite, cum descoperă lumea alături de noi. Fiecare moment devine atât de important tocmai pentru că timpul fuge mult prea repede. Rania e lipită de mine, Indira este în lumea ei și este mai înspre tati. Am învățat de la copiii mei să fiu mai tolerantă. Nu aveam atât de multă răbdare. Nici măcar nu ridic glasul în fața lor. Vreau să crească frumos și armonios. Cristi nu are răbdare de fel, dar cu copiii e altfel”, declara Valentina Pelinel despre ele, la aniversarea lor de 4 ani de anul acesta, scrie demamici.ro.

Citește și: Obiceiul la care nu poate renunța Cristi Borcea, la 53 de ani, recunoscut de către Valentina Pelinel: „Am avut de înfruntat dificultăți și situații tensionate”