Mara Bănică a dezvăluit cât a investit în operațiile sale estetice: „10.000 de euro doar lifting”

Mara Bănică a dezvăluit ce suma a investit în operațiile estetice pe care și le-a făcut.

04 feb. 2024, 21:47
Mara Bănică a dezvăluit cât a investit în operațiile sale estetice: „10.000 de euro doar lifting”

Mara Bănică și-a făcut o intervenție estetică în urmă cu câteva săptămâni. Vedeta a precizat că e pentru un lifting total cervico-facial a plătit 10.000 de euro.

„Depinde de ceea ce îți faci și ce tip de lifting vrei. Eu am un lifting total cervico-facial și atunci a costat 10.000 de euro. Pe lângă el, mi-am făcut o blefaroplastie superioară și un lip lift. Astea mi le-a dat la un gen de pachet cu 3.000 de euro, deci am dat 13.000. Există persoane care au nevoie doar de mini-lifting, adică nu te taie și prin păr, îți întinde doar la obraji, sau au nevoie de lifting de gât sau blefaro, nu sunt toate cazurile la fel.”, a declarat Mara Bănică, pentru WOWbiz.

Citește și Dana Budeanu a șters pe jos cu Andreea Marin pe internet: „Zâna v-a spart. Nu mai minți”. De la ce a pornit conflictul

Mara Bănică are 48 de ani și a decis ca, odată cu înaintarea în vârstă, să-și facă o serie de modificări estetice pentru a se simți mai bine în pielea ei.

„Cei care tot spun «Domnule, vai, ce schimbare!», nu e, măi, tot eu sunt. Îmbunătățită, e adevărat. Cred că întotdeauna am fost asumată și am recunoscut orice intervenție mi-am făcut când am fost întrebată. Da, cred că la 50 de ani oricine își dorește să arate bine și există intervenții care te pot îmbunătăți fără să devii vulgar, fără să devii la fel ca alții”, a spus Mara Bănică.

Mara Banică, planuri pentru 2024: „Vacanțe, vacanțe, vacanțe!”

Jurnalista a spus că anul acesta are o singură dorință. Să călătorească cât mai mult și să se relaxeze alături de familia ei.

„Pentru la anul, vreau vacanțe, vacanțe, vacanțe! 18 vacanțe aș vrea la anul, dintre care 16 să fie doar eu cu partenerul și două cu copiii, dar nu cred că se va putea. Îmi doresc mult să călătoresc. Toți banii pe care i-am făcut în viață, am călătorit în lung și în lat, sunt locuri de care mi-e dor, sentimentul ăla cu care te întorci din străinătate, mai bogat cu lucrurile pe care le vezi. Mi-e dor de un shopping adevărat, prin străinătățuri, n-am mai avut parte.”, a declarat Mara Bănică, pentru WOWbiz.

Citește și Iulia Albu aruncă bomba despre relația cu Mike: „Avem o problemă cu înșelatul. Îmi aruncă lucrurile, îmi spune să plec la birou”