Dana Budeanu a șters pe jos cu Andreea Marin pe internet: „Zâna v-a spart. Nu mai minți”. De la ce a pornit conflictul

Dana Budeanu a intrat într-un nou conflict cu o vedetă de la noi, după ce a postat un mesaj cu subînțeles pe rețelele sociale.

04 feb. 2024, 21:01
Dana Budeanu a șters pe jos cu Andreea Marin pe internet: „Zâna v-a spart. Nu mai minți”. De la ce a pornit conflictul

Dana Budeanu a postat un mesaj pe Instagram în care se arată sătulă de aparițiile publice ale uneia dintre vedetele de la noi, care a tot vorbit în ultima vreme despre diete și sport. Mulți au interpretat că s-a referit la Andreea Marin, căci creatoarea de modă a folosit cuvântul „zână”, pseudonimul cu care a rămas Andreea Marin, de pe vremea când prezenta „Surprize! Surprize!”

Dana Budeanu e cunoscută ca fiind o persoană foarte directă, care spune lucrurilor pe nume, oricât de deranjante ar fi unele dintre ele.

Citește și Lidia Fecioru: Planta care luptă cu colesterolul și întărește imunitatea, dar ne face şi rău

„Zâna v-a spart cu dietele și pilatesele! Nu mai minți! Ozămpic”, a fost mesajul ironic scris de Dana Budeanu la adresa unei vedete, cel mai probabil Andreea Marin, așa cum a lăsat loc de interpretat.

Andreea Marin a slăbit peste 15 kilograme

Andreea Marin a reușit să scape de peste 15 kilograme și a dezvăluit și care e secretul ei.

„Dietă sănătoasă – baza – și, de două ori pe săptămână, tratamente corporale de întreținere cu terapeuta Carmen Barcan, care e minunată, o vedeți săptămânal la PRO TV. Abia după ce am slăbit mai mult am reintrodus și sportul pentru întreținere și flexibilitate, căci nu mișcarea m-a ajutat să scad în greutate, însă fac Pilates de două ori pe săptămână cu regularitate, pentru că îmi ajută sănătatea, în primul rând”, a declarat ea pentru Viva.

Întreaga decizie cu privire la schimbarea stilului de viață a venit în momentul în care vedeta a primit un set de analize, care nu era întocmai bun. Din acel moment, Andreea Marin și-a schimbat complet stilul de viață, și-a făcut curățenie în frigider și a înțeles ce înseamnă, de fapt, o alimentație corectă. Cu toate acestea, „Zâna” nu se abține complet de la micile plăceri ale vieții, după cum spune chiar ea, ci gustă din ele ocazional.

”Am început cu analizele, am văzut ce nu e bine, apoi le-am repetat în timp. Am început să țin o dietă corectă, am început să colaborez cu specialiști care au grijă de corpul meu, de tenul meu, căci și el suferă modificări de această vârstă. Fac mișcare, așa cum se cuvine, nu în exces, nu exagerat. Mănânc de toate, atenție, de toate. Nu există ceva care îmi este refuzat. Dacă merg la ziua prietenei mele, iau o prăjiturică, nu mă feresc de tot de zahăr, dar mă feresc în general. Gătesc mult sănătos. Nu mai pot să mănânc mult pentru că mi-am educat corpul și, practic, eu mănânc un singur fel la masă. Atunci nu mai există acea senzație de disconfort, necesitatea de a te întinde după masă, am energie, mă simt bine, mă trezeam obosită”, a dăugat Andreea Marin.

Citește și Iulia Albu aruncă bomba despre relația cu Mike: „Avem o problemă cu înșelatul. Îmi aruncă lucrurile, îmi spune să plec la birou”