Cât te costă să îți cânte la nuntă Vlăduța Lupău. Vedeta are un onorariu pe măsura prestației

Vlăduța Lupău a ajuns una dintre cele mai îndrăgite artiste de la noi, iar concertele și evenimentele curg pe bandă rulantă. Dacă vrei ca aceasta să îți cânte la nuntă, atunci trebuie să fii foarte bine pregătit din punct de vedere financiar.

15 nov. 2022, 08:04
Cât te costă să îți cânte la nuntă Vlăduța Lupău. Vedeta are un onorariu pe măsura prestației

Vlăduța Lupău a ajuns una dintre cele mai îndrăgite artiste de la noi, iar concertele și evenimentele curg pe bandă rulantă. Artista lansează piese una după alta, iar acestea se bucură de un succes foarte mare.

Cât te costă să îți cânte la nuntă Vlăduța Lupău. Nu e la îndemâna oricui

Cântăreața s-a lansat în îndustria muzicală cu mult timp în urmă, însă este tot mai cerută la evenimente. Pe lângă cele din România, aceasta este foarte căutată și în străinătate. Vlăduța Lupău va pleca într-un turneu, în America, acolo unde va încânta publicul cu vocea ei. Până atunci își va onora concertele și evenimentele din țară. Dacă vrei să îți cânte la nuntă Vlăduța Lupău, atunci trebuie să fii pregătit financiar. Artista cere în jur de 5000 de euro pentru un program de cântat la o nuntă, însă suma poate varia în funcție de durata programului sau chiar a distanței, conform substanțial.ro.

Chiar dacă este foarte activă pe plan profesional, aceasta își dedică majoritatea timpului vieții de familie, mai ales că a devenit mămică, iar pentru a împărți cariera și viața de familie cu succes, aceasta și-a luat fiul la București cu ea.

Citești și: Știi cât câștigă un stilist protezist de unghii în București? Află cum poți să pui chiar tu unghii cu gel!

Povestea de dragoste dintre Vlăduța Lupău și Adrian Rus

Vlăduța Lupău se poate considera fericită atât pe plan profesional, cât și pe plan sentimental. Vlăduța Lupău și soțul ei, Adrian Rus s-au cunoscut în urmă cu șase ani la un eveniment, însă au devenit oficial iubiți în urmă cu aproape trei ani. Povestea lor de dragoste s-a transformat într-un portret de familie și asta pentru că în viața lor a apărut băiețelul lor care le-a schimbat viața în bine.

„Îmi era foarte simpatică și zâmbetul mi-a plăcut cel mai mult la ea. Dacă nu făceam eu primul pas, poate eram tot în aceeași relație de prietenie.”, a spus Adi Rus despre soția sa, în cadrul unei emisiuni.

Fostul portar de la U Cluj o iubește foarte mult pe Vlăduța și îi este alături atât în plan profesional, dar și în plan profesional, acolo unde se implică activ în creșterea băiețelului pe care îl au împreună.

Citește și: Comentatorul Marian Olaianos a fost înlocuit din delegația pentru Mondialul din Qatar, în urma scandalului sexual din TVR