Cât trebuie să plătești dacă vrei să mănânci la restaurantul lui Dani Oțil. Cât costă un simplu burger de vită

Dani Oțil deține un restaurant popular în Capitală, iar cei care vor să mănânce aici trebuie să știe câți bani trebuie să scoată din portofel.

09 apr. 2023, 14:12
Cât trebuie să plătești dacă vrei să mănânci la restaurantul lui Dani Oțil. Cât costă un simplu burger de vită
Cât costă un burger în restaurantul lui Dani Oțil

Restaurantul lui Dani Oțil are o gamă largă de preparate pentru clienți, iar prețurile sunt și ele diversificate. Cei care vor să mănânce în localul de fițe și să își facă toate poftele trebuie să scoată o sumă frumușică din buzunar.

Dani Oțil are propriul restaurant

Meniul este variat și include burgeri, paste, pește, pizza, aperitive sau porții de fructe de mare. Cei care vor să guste din burgerul de vită cu cartofi prăjiți trebuie să plătească 48 de lei.

Citește și: Soția lui Dani Oțil, din nou în atenția fanilor. Gabriela Prisăcariu a stârnit revoltă în mediul online: „Păcat că se promovează astfel de modele”

Prețul este destul de mare, având în vedere că o ceafă de porc costă aici numai 18 lei. Desigur, puteți opta întotdeauna pentru preparate mai ieftine, pentru că și cele care costă mai puțin sunt la fel de delicioase.

Citește și: Pepe, vacanță de vis alături de soția sa, Yasmine Ody. Au lăsat copiii acasă și au zburat spre Istanbul

Cei care vor să ia și copiii cu ei, trebuie să știe că restaurantul are în meniu și preparate pentru cei mici – mini pizza, mini burger sau paste, prețurile fiind destul de accesibile. Persoanele care nu au timp să meargă direct la restaurantul lui Dani Oțil, dar chiar își doresc să încerce mâncarea, pot comanda oricând.

Pentru Că Dani Oțil are foarte mulți prieteni din showbiz care îi calcă pragul restaurantului, localul se bucură de un adevărat succes. Acesta nu este singura vedetă de la noi care deține un restaurant în Capitală.