Soția lui Dani Oțil, din nou în atenția fanilor. Gabriela Prisăcariu a stârnit revoltă în mediul online: „Păcat că se promovează astfel de modele”

Gabriela Prisăcariu e din nou în atenția fanilor săi, după ce a postat pe internet o fotografie în care nu poartă sutien.

08 apr. 2023, 10:34
Soția lui Dani Oțil, din nou în atenția fanilor. Gabriela Prisăcariu a stârnit revoltă în mediul online: „Păcat că se promovează astfel de modele”
Gabriela Prisăcariu a stârnit o revoltă pe internet

Gabriela Prisăcariu are un corp de invidiat, fiind un reper pentru multe femei și mămici, având în vedere că sarcina nu i-a afectat deloc silueta. Soția lui Dani Oțil își afișează abdomenul sculptat cu orice ocazie pe rețelele de socializare, iar asta îi cam dereanjează pe unii dintre fani.

Mulți îi recunosc meritele pentru acest corp  de invidiat, dar există și persoane care o critică pentru modul în care se afișează public. Ultima sa postare din mediul online, în care apare îmbrăcată într-un tricou alb, fără a purta sutien, a stârnit revoltă.

„Încă puțin și te postezi goală. Da oricum cam asta ai făcut acum, că se vede tot.. Ești o femeie frumoasă, dar ce se vede aici ar trebui să vadă numai soțul tău”.„Păcat că se promovează astfel de modele…asta nu e frumusețe”.„Ești frumoasă, dar ești foarte slabă, iar ce este prea mult strică, și cu „bobițele” la vedere nu prea mai da bine acum, că ești doamna Oțil și că ești mamă, nu să te îmbraci ca o călugăriță dar ..în fine e problema ta..asta se promovează”.„Nu mai există bun simț. Să ne arătăm pe instagram tot, dar tot, doar așa se fac banii”.Citește și: Gabriela Prisăcariu și Dani Oțil, nuntă în mare secret. Cei doi sunt în culmea fericirii

Cum a slăbit Gabriela Prisăcariu după ce a născut

Imediat după naștere, soția lui Dani Oțil era îngrijorată cu privire la kilogramele acumulare în perioada sarcinii, dar acum deține formele perfecte.

„Nu am slăbit repede, adică am mai bine de două săptămâni de când am născut. Din 20 de kilograme mai am de dat jos 8. Nu țin o dietă, mănânc normal, ce-i drept mănânc mult mai puțin față de momentul când eram însărcinată […] Alăptatul și colicii bebelușului mă țin în priză. Nu prea am poftă de mâncare și nu prea îmi stă gândul la mâncare, dar în rest mănânc normal, mese normale, nu am trecut să mănânc salate sau mai știu eu ce. Cel mai important lucru este faptul că nu mă stresez deloc cu dieta. Am eu timp să revin ușor, ușor”, a spus Gabriela Prisăcariu, potrivit cancan.ro.

Ea povestea că gena moștenită din familie reprezintă un factor care o ajută să se mențină în formă. Însă, merge regulat la sala de fitness și are un regim alimentar echilibrat.

Citește și: Cum se înțelegea Dani Oțil cu bona din copilărie? Povestea care a făcut pe toată lumea să râdă cu lacrimi

„Am nişte gene foarte bune, le moştenesc de la mama mea, aşa că să nu vă mai întrebaţi de ce mi se spune «Miss Funduleţ». Cu greutatea nu am avut niciodată probleme, nu mănânc produse fast food, ci doar ce găteşte mama mea: sarmale, ciorbiţe, clătite, cozonaci, plăcinte şi multe altele. Sunt singură la părinţi şi mă răsfaţă mama.

Nu practic sporturi de performanţă. În liceu, mi-am luat scutire de la ora de sport, dar de doi ani merg la sala de fitness. Am fost motivată de rezultate, după primele pătrăţele de pe abdomen. Mă antrenez cu greutăţi, alergare, fac abdomene, braţe, fesieri şi nu am antrenor. Îmi place să mă antrenez singură, pentru că îmi cunosc bine corpul şi ştiu ce părţi să lucrez. Petrec cam o oră şi jumătate la sală şi încerc să ajung zilnic”, a declarat Gabriela Prisăcariu pentru click.ro.