Spike reacționează după a fost ‘prins’ cu fosta soție a lui Bordea. Ce spune despre amantlâc: „Ne mai și sărutăm, care este problema?”

Spike reacționează după a fost 'prins' cu fosta soție a lui Bordea. Sărutul pasional al celor doi protagoniști țin primele pagini ale ziarelor în aceste momente, șocul fiind și mai mare, pentru că artistul era bun prieten cu Cătălin Bordea.

06 sept. 2023, 21:55
Spike reacționează după a fost ‘prins’ cu fosta soție a lui Bordea. Ce spune despre amantlâc: „Ne mai și sărutăm, care este problema?”
Spike reacționează după a fost 'prins' cu fosta soție a lui Bordea

Spike reacționează după a fost ‘prins’ cu fosta soție a lui Bordea. Dacă Livia nu a doriut să comenteze nimic pe acest subiect, cântărețul nu s-a ferit și a mărturisit, în mod ironic, faptul că el și bruneta sunt colegi de firmă, doar că se mai și sărută din când în când.

Citește și: Cu ce se ocupă Livia, fosta soție a lui Cătălin Bordea. Bruneta conduce un bolid de 100.000 de euro

Spike reacționează după a fost ‘prins’ cu fosta soție a lui Borde

Livia și Cătălin Bordea aveau o relație de prietenie de ani de zile cu Spike și iubita sa, Simona. Cei patru erau de nedespărțit și petreceau foarte mult timp împreună. Chiar dacă părea că prietenia lor va dura pentru totdeauna, la începutul acestui an lucrurile au luat o altă întorsătură.

Spike și iubita lui Simona au decis să se despartă în urmă cu ceva timp, fără să dea prea multe explicații, ca apoi să le vină rândul și lui Cătălin Bordea și Liviei. Recent, artistul și managera lui au fost fotografiați în timp ce se sărutau pasional în mașină.

Suntem colegi de firmă. Ne mai și sărutăm, care este problema? Și cu managerul mă sărut. Nu avem ce să comentăm, nu ne interesează publicitatea. Nu mă simt nici bine, cred că am covid,  trebuie s ă închid”, a declarat Spike pentru Cancan.ro.

Cătălin Bordea, prima reacție după imaginile cu Livia și Spike

Din atitudinea comediantului reiese că nu a fost atât de surprins de aventura celor doi.Într-o postare pe rețelele sociale, Cătălin Bordea a publicat un mesaj neașteptat, în care spune că i-au fost doar ”reconfirmate” niște bănuieli. Mai mult de atât, a adăugat că vede lucrurile mult mai limpede.

Întotdeauna am considerat că oamenii care au valori comune ajung împreună. Mi s-a reconfirmat această credință, deodată cu anumite bănuieli. Acum sunt într-un loc mai bun, de unde lucrurile se văd mai limpede. În rest, despre morți numai de bine.”, a spus Cătălin Bordea pe Instagram.

De asemenea, a mai oferit o reacție, mult mai scurtă și mult mai clară. ”Având în vedere că este aventura lor, răspunsurile sunt la ei doi”, a spus Cătălin Bordea, la Antena Stars.