Cătălin Bordea, declarații șocante despre tatuajul cu numele soției lui: „Îl acopăr cu o chestie neagră așa, cu mormânt”

Cătălin Bordea și Livia au ales, de curând, să o ia pe drumuri separate. Totuși, pentru celebrul comediant această despărțire nu a fost deloc una ușoară. În prezent, acesta încearcă să vorbească cu umor și să păstreze o atitudine cât mai optimistă. Recent, el a vorbit despe tatuajul cu numele fostei soții și despre ce plănuiește să facă cu el.

25 sept. 2023, 08:19
Cătălin Bordea, declarații șocante despre tatuajul cu numele soției lui: „Îl acopăr cu o chestie neagră așa, cu mormânt”
Cătălin Bordea, declarații șocante despre tatuajul cu numele soției lui: „Îl acopăr cu o chestie neagră așa, cu mormânt”

Pentru oricine este evident că tatuajele sunt o pasiune uriașă pentru Cătălin Bordea, care nu s-a temut de durerea acelor, lăsându-se pictat pe aproape tot corpul. Actorul a avut o surpriză de zile mari, atunci când, în cadrul emisiunii de umor unde ocupă poziția de jurat, una dintre concurentele care s-au prezentat era artist tatuator.

Citește și: Florin Salam dezvăluie relaţia pe care o are cu Nuţu Cămătaru: „Dacă l-aş fi ascultat, viaţa mea ar fi fost mai de calitate”

În acest context, jurații și concurenta au purtat o disucuție referitoare la tatuaje. Această tematică a fost abordată și ulterior în culise, iar echipa de producție a atins un subiect sensibil în testimonialul dat de Cătălin Bordea.

Producătorii emisiunii l-au întrebat pe Cătălin Bordea dacă are vreun tatuaj pe care îl regretă. În primă fază actorul a răspuns că nu există așa ceva. Totuși, imediat comediantul și-a adus aminte de tatuajul cu numele Liviei, fosta sa soție. El a subliniat, în stilul său caracteristic, că nu își face probleme legate de acel tatuaj, deoarece poate fi acoperit cu ușurință.

„Nu (n.r- nu regretă niciun tatuaj)! Ba da! Am unul cu nevasta mea, dar acolo e ușor de acoperit că scrie Livia și o să fac din Livia ”I liv ya”. Nu, îl acopăr cu o chestie neagră așa, cu mormânt.”, a spus Cătălin Bordea, în cadrul emisiunii de umor, unde ocupă un loc la masa juriului.

Câteva săptămâni bune s-a vehiculat că Livia și Cătălin Bordea ar fi ajuns în pragul divorțului, însă până când totul a fost oficial, mai precis până când au semnat actele de divorț, cei doi nu au vorbit despre acest subiect. Cel care a anunțat oficial că, într-adevăr, zvonurile sunt unele reale a fost chiar comediantul, care a transmis atunci un mesaj în acest sens.

„Oamenii se mai și despart. Eu și Livia, din păcate, facem parte dintre acești oameni, începând de astăzi după ce am semnat actele de divorț. Pot spune doar că niciun motiv clasic nu a dus la această separare și rog presa să îi respecte și ei suferința. O poveste s-a încheiat, însă sunt altele frumoase care rezistă și care dau dovadă de putere. Să ne concentrăm pe ele. Mulțumesc”, a fost mesajul transmis de Cătălin Bordea, pe Instagram.

Citește și: Florin Salam, regele manelelor, a dezvăluit adevărul despre consumul de droguri: „Când plec în străinătate fac ce vreau. În România mi-e scârbă, pentru că uite oamenii cum sunt”