Cătălin Bordea, îngenuncheat de durere! Mama lui a murit la 55 de ani după o perioadă îndelungată de suferință

Cătălin Bordea este în doliu, după ce mama lui și-a dat ultima suflare. Avea doar 55 de ani și de mai mulți ani suferea de cancer. Chiar dacă Bordea a fost crescut mai mult de bunică, comendiantul avea o legătură specială cu mama lui.

31 ian. 2024, 13:15
Cătălin Bordea, îngenuncheat de durere! Mama lui a murit la 55 de ani după o perioadă îndelungată de suferință

Cătălin Bordea traversează o nouă cumpănă după ce, în urmă cu câteva luni, a fost părăsit de soție. Ființa care i-a dat viață s-a stins prematur, pierzând lupta cu cancerul. Aceasta fusese diagnosticată cu boala cumplită în anul 2017. La acel moment, Cătălin a vorbit despre boala mamei lui făcând și o glumă, glumă pe care, de altfel, o făcuse femeia: „Cătăline, am o veste proastă și una bună. Aia proastă e că în urma chimioterapiei mi-a căzut părul și aia bună e că acum semănăm leit„.

Înmormântarea Mihaelei Bordea va avea loc în satul ei natal, Todireni, județul Botoșani, acolo unde ea a locuit, dar și unde Bordea a crescut, notează botosaninews.ro.

Citeste si Cum a reușit Cătălin Bordea să dea uitării trecutul dureros. Ce soluții a găsit comediantul: ”Sunt scăpat de sub control. Abia aștept să mă îndrăgostesc”

Cine este mama lui Cătălin Bordea

Cătălin Bordea a fost părăsit de tatăl său pe când avea doar doi ani, iar rolul mamei a fost luat de bunica ce i-a fost un adevărat sprijin. Mama sa avea doar 16 ani când l-a născut, iar bunica sa i-a fost cel mai mare sprijin. Acesta l-a crescut după ce mama sa a plecat în străinătate pentru a se putea descurca.

Comediantul a povestit că tatăl lui nu l-a dorit, astfel că i-a cerut mamei sale să facă avort. Bărbatul și-a părăsit familia, iar mama lui a decis să plece la muncă în străinătate. Adolescenta de doar 16 ani și-a dus copilul la casa tatălui, dar bărbatul l-a urcat într-un autobuz și l-a trimis înapoi acasă. Norocul actorului a fost că bunica lui s-a urcat la una dintre stații și l-a găsit.

Citeste si Gluma proastă la priveghi s-a transformat într-o tragedie de neînchipuit! Un bărbat din Călărași a murit înecat cu o bucată de carne, după ce a pus un pariu absurd