Cătălin Bordea s-a confesat după moartea mamei sale: „Am supradoză de doliu, merg înainte”

Cătălin Bordea s-a confesat după moartea mamei sale. Comediatul trece prin momente foarte grele, și-a pierdut una dintre cele mai importante ființe când nici nu își revenise după divorțul de soția lui, care l-a înșelat cu cel mai bun prieten. Chiar dacă trăiește clipe dificile, speră să își revină cât mai repede.

12 feb. 2024, 10:33
Cătălin Bordea s-a confesat după moartea mamei sale: „Am supradoză de doliu, merg înainte”
Cătălin Bordea s-a confesat după moartea mamei sale

Cătălin Bordea s-a confesat după moartea mamei sale. Femeia a fost răpusă, la 55 de ani, de o boală nemiloasă cu care s-a confruntat în ultimii ani, cancerul. Acum, comediantul vrea să fie puternic pentru familia lui, bunica și fratele, pe care îi iubește foarte mult.

Citește și: Cătălin Bordea a depășit infidelitatea soției sale, Livia! Care a fost remediul comediantului. ”Se putea mult mai rău!”

Cătălin Bordea s-a confesat după moartea mamei sale

Am stabilit și cu Cortea că am un fel de supradoză de doliu. Nici nu am ieșit din doliu de divorț că am dat în doliu de mama. Fac față pentru că nu am de ales.

Am o familie care depinde de mine, o bunică și un frate de care sunt mândru. Am prieteni care mă amenință cu dragostea lor. Mai cred în prieteni, nu toți sunt rătăciți. Am o meserie care mă apropie de oameni. Și cumva, m-a pregătit viața de mic.

Dacă cedez și mă anesteziez cu vicii sau alte prostii înseamnă că am plecat din Botoșani degeaba. Sunt oameni care au greutăți mult mai mari și le duc cu demnitate. Merg înainte. Am multe filmări, citesc, alerg, vreau să îmi mai iau o casă, aștept turneele și mă înconjor de oameni faini”, a declarat Cătălin Bordea, pentru Cancan.ro.

Nelu Cortea a mărturisit că îl știa foarte bine pe Cătălin Bordea de ani de zile, dar în urma participării la America Express au devenit și mai apropiați. Comediantul l-a descris pe prietenul său fiind un luptător, care poate trece peste orice, și e convins să va reuși să depășească momentul acesta dificil.

Experiența de la America Express ne-a consolidat prietenia și mai tare. Noi oricum ne știam de vreo șapte ani. Ne-a întărit prietenia. Suntem ca frații acuma, sincer… Din păcate, n-au fost cele mai bune luni pentru el. Asta e viața. Mergem mai departe. El e un luptător. Întotdeauna a fost un luptător.

O să treacă și peste asta. Nu poate să îi arunce viața ce nu poate Cătălin să ducă. Suntem frați. O să mergem în continuare în turnee împreună. Aș zice chiar că e fratele meu de la altă mamă”, a spus Nelu Cortea despre prietenia cu Bordea.