Cătălin Bordea s-a confesat după moartea mamei sale: „Am supradoză de doliu, merg înainte”

Cătălin Bordea s-a confesat după moartea mamei sale. Comediatul trece prin momente foarte grele, și-a pierdut una dintre cele mai importante ființe când nici nu își revenise după divorțul de soția lui, care l-a înșelat cu cel mai bun prieten. Chiar dacă trăiește clipe dificile, speră să își revină cât mai repede.
Alina Costache
12 feb. 2024, 10:33
Cătălin Bordea s-a confesat după moartea mamei sale:
Cătălin Bordea s-a confesat după moartea mamei sale

Cătălin Bordea s-a confesat după moartea mamei sale. Femeia a fost răpusă, la 55 de ani, de o boală nemiloasă cu care s-a confruntat în ultimii ani, cancerul. Acum, comediantul vrea să fie puternic pentru familia lui, bunica și fratele, pe care îi iubește foarte mult.

Citește și: Cătălin Bordea a depășit infidelitatea soției sale, Livia! Care a fost remediul comediantului. ”Se putea mult mai rău!”

Cătălin Bordea s-a confesat după moartea mamei sale

Am stabilit și cu Cortea că am un fel de supradoză de doliu. Nici nu am ieșit din doliu de divorț că am dat în doliu de mama. Fac față pentru că nu am de ales.

Am o familie care depinde de mine, o bunică și un frate de care sunt mândru. Am prieteni care mă amenință cu dragostea lor. Mai cred în prieteni, nu toți sunt rătăciți. Am o meserie care mă apropie de oameni. Și cumva, m-a pregătit viața de mic.

Dacă cedez și mă anesteziez cu vicii sau alte prostii înseamnă că am plecat din Botoșani degeaba. Sunt oameni care au greutăți mult mai mari și le duc cu demnitate. Merg înainte. Am multe filmări, citesc, alerg, vreau să îmi mai iau o casă, aștept turneele și mă înconjor de oameni faini”, a declarat Cătălin Bordea, pentru Cancan.ro.

Nelu Cortea a mărturisit că îl știa foarte bine pe Cătălin Bordea de ani de zile, dar în urma participării la America Express au devenit și mai apropiați. Comediantul l-a descris pe prietenul său fiind un luptător, care poate trece peste orice, și e convins să va reuși să depășească momentul acesta dificil.

Experiența de la America Express ne-a consolidat prietenia și mai tare. Noi oricum ne știam de vreo șapte ani. Ne-a întărit prietenia. Suntem ca frații acuma, sincer… Din păcate, n-au fost cele mai bune luni pentru el. Asta e viața. Mergem mai departe. El e un luptător. Întotdeauna a fost un luptător.

O să treacă și peste asta. Nu poate să îi arunce viața ce nu poate Cătălin să ducă. Suntem frați. O să mergem în continuare în turnee împreună. Aș zice chiar că e fratele meu de la altă mamă”, a spus Nelu Cortea despre prietenia cu Bordea.

Spynews
Cum arată casa prezentatorului de la Insula Iubirii. Radu Vâlcan și Adela Popescu au finisaje premium și au dat pe o baterie de baie 8000 de lei
Bzi.ro
Anca Țurcașiu a făcut furori, în costum de baie, pe Instagram! La 54 de ani, artista arată impecabil!
Fanatik.ro
Afacerea inedită cu care un român simplu a dat lovitura după ce a renunțat la porumb și cartofi. A cultivat fructe, un singur kilogram se vinde și cu 70 de lei
Capital.ro
Se acordă gratuit pentru proprietarii de teren din România. Au extins lista. Lege nouă din 24 iulie
Playtech.ro
Ce acte îți trebuie pentru a pleca în vacanță pe un vas de croazieră
DailyBusiness
Sute de frigărui din carne de câine, scoase la vânzare. Ofițerii de ordine publică au intervenit de URGENȚĂ
Adevarul
Mărturii despre brigada rusă care a fost poreclită „Triunghiul Bermudelor”: „Săracul, a nimerit în cea mai mortală unitate”
Spynews
Am aflat cine este noul iubit milionar al Emei Uta! Și-au dat întâlnire în mare secret la Mykonos | EXCLUSIV
Spynews
Bella Santiago a fost jefuită! Hoții i-au furat banii strânși în câteva luni. Artista a povestit totul, la Știrile Antena Stars |VIDEO
Evz.ro
Tragedia prin care trece Dan Diaconescu. Dumnezeu să te odihnească!
Ego.ro
Andreea Marin a făcut SENZAȚIE într-un costum de baie DECOLTAT. Vedeta are o siluetă perfectă, după ce a slăbit considerabil FOTO
Prosport.ro
FOTO. Ioana Tamaș, apariție incendiară în costum de baie. Imaigni hot cu soția lui Gabi Tamaș în Bali
wowbiz.ro
Suspectul crimei din Brăila a mărturisit tot ce s-a întâmplat în cabinetul stomatologic! Ce confesiune i-a făcut Marina Gavril înainte să fie omorâtă: "Mi-a zis că..."
Cancan.ro
Scenariu HALUCINANT: Andrei Versace, ucis din cauza unui politician?! Fratele lui face dezvăluiri bizare: „Sunt foarte multe ipoteze”
Playsport.ro
Ce i-a făcut Ianis Hagi proaspetei sale soții, pe scările bisericii, imediat după slujbă. Toată lumea a început să aplaude
kanald.ro
Cutremur vineri seara, în România! Ce magnitudine a avut seismul și unde s-a resimțit
Capital.ro
Ungurii au făcut anunțul chiar în România. Ungaria vrea un acord istoric: Am întins mâna
StirileBZI
Izvorul „Elixirul vieții”, secretul nemuririi descoperit de Ceaușescu! Cea mai pură apă din lume!
Prosport.ro
FOTO. Aza Gabriela, apariție spectaculoasă în plină vară! Cum s-a afișat cântăreața
stirilekanald.ro
'O minciună, o înscenare!' Fiica suspectului crimei din Brăila face acuzații grave
substantial.ro
Președintele Klaus Iohannis la recepția organizată de Emmanuel Macron pentru deschiderea Jocurilor Olimpice de la Paris 2024
MediaFlux
CÂT ne COSTĂ VECHIMEA la PENSIE. Calcule pentru UN AN
Shtiu.ro
Care este țara europeană cu cei mai mulți țigani? Nu, nu e România!