Cătălin Bordea și Nelu Cortea, la un pas de bătaie la America Express: „Această ceartă nu a fost dată pe post”

Cătălin Bordea și Nelu Cortea, la un pas de bătaie la America Express. Cei doi au făcut o echipă excelentă la emisiunea de pe Antena 1 și au reușit să vină acasă cu trofeul câștigător, dar și cu marele premiu, în valoare de 30.000 de euro.

29 mart. 2023, 15:38
Cătălin Bordea și Nelu Cortea, la un pas de bătaie la America Express: „Această ceartă nu a fost dată pe post”
Cătălin Bordea și Nelu Cortea, la un pas de bătaie

Cătălin Bordea și Nelu Cortea, la un pas de bătaie la America Express. Prietenia lor a impresionat pe toată lumea și s-au completat perfect pe parcursul întregii competiții, însă, cei doi comedianți au mărturisit în podcastul lor, „Podcastito Express’, că lucrurile nu au fost mereu roz între ei în timpul concursului.

Ei au povestit că au avut o ceartă mare după ce au luat o imunitate, unde în loc să se relaxeze au început să se certe de la o prostie. Cortea a povestit că totul a pornit de la faptul că nu a vrut să-și ia rucsacul când au ieșit la plimbare, în ciuda insistențelor lui Bordea, iar de la lucrul acesta au început să-și spună cuvinte urâte. După ce s-au descărcat țipând unul la celălalt, s-au calmat și s-au împăcat. „Slavă, Domnului, că această ceartă nu a fost dată pe post‘, a spus Cortea.

Citește și: Cătălin Scărlătescu și Doina Teodoru s-au despărțit după America Express. Bordea și Cortea i-au dat de gol

Cătălin Bordea și Nelu Cortea, dezvăluiri neștiute de la America Express

Un alt moment tensionat între cei doi a avut loc în semifinală, chiar după proba cu căratul fructelor pe cap, care, de asemena, nu a fost dată la TV. „A vrut să mă bată, el a luat pumnul și venea cu pumnul spre mine…‘, a spus Bordea despre bunul lui prieten, în timpul podcastului.

Noi eram la o probă, cu Scărlătescu, unu la unu, dacă ajungeai ultimul mai luai o cutiuță d-aia în care afli sau nu dacă pleci acasă. Erau trei cutii în total și unde clarcă pleci acasă. Eu am făcut proba repede cu dus în echilibru pe cap un bol…‘, a povestit Cortea.

Doamnele alea ne dădeau o chestie din până rotundă să o pui pe cap. Nici nu conta ce fel de cap ai, toată chestia aia stătea pe aia de pânză și i-am zis bă, vezi că nu stă bine, el o lărgise foarte tare și îi stătea p-asta(n.r. – pe chelie) , normal că nu avea cum să stea drept.

Eu când mi-am adunat-o, mi-am adunat-o strâns ca să fie o platformă măcar cât palma ca să stea drept. I-am zis linișteste-te și el zicea nu, lasă-mă în pace. (…). Dar a stat mult, mult și s-a frustrat. E drept că și eu mâncam un măr lângă el, recunosc, mi-era foame, în alea erau fructe.

Și după ce s-a frustrat, s-a umplut de nervi, (…) s-a enervat foarte tare. În sfârșit, i-a reușit, am luat plicul și am dat să citesc. Noi trebuia să ne ducem de acolo că încă îi filmau pe Scărlă și pe Doinea. Eu nu am văzut ce zicea reporterița, îi tot zicea lui Bordea: hai, hai, să mergem de aici, dar eu nu vedeam că mă chiuiam să citesc următoarea emisiune și la un moment dat, mă împinge așa. Era ziua dinainte finalei, stres, oboseală, nervi, m-am întors direct la el, cu pumnul așa și i-am zis: Te bag în mormânt aici‘, a relatat Cortea.

Cu toate acestea, Bordea și Cortea recunosc că această aventură în America Express le-a făcut prietenia și mai puternică și se bucură că au fost împreună. Mai mult, pe cei doi îi leagă un lucru mai profund, Bordea este nașul unuia dintre copiii lui Cortea.