Cum au reușit Cătălin Bordea și Nelu Cortea să câștige „America Express”? Trucul secret prin care au reușit să câștige competiția

După o aventură plină de misiuni dificile, sezonul 5 al reality show-ului a fost câștigat de echipa formată din Cătălin Bordea și Nelu Cortea. Cu toate acestea, cei doi au recunoscut că de multe ori au fost tentați să renunțe. Iată care a fost trucul secret care i-a ajutat să câștige competiția.

27 mart. 2023, 16:49
Cum au reușit Cătălin Bordea și Nelu Cortea să câștige „America Express”? Trucul secret prin care au reușit să câștige competiția

Câştigători America Express 2023. Finala America Express-Drumul Aurului și-a desemnat câștigătorii. După o aventură plinăn de misiuni dificile, sezonul 5 al reality show-ului a fost câștigat de echipa formată din Cătălin Bordea și Nelu Cortea. După o aventură plină de misiuni dificile, sezonul 5 al reality show-ului a fost câștigat de echipa formată din Cătălin Bordea și Nelu Cortea. După marea reușită din America cei doi au dezvăluit într-un interviu pentru Antena 3 care a fost trucul secret prin care au reușit să câștige competiția.

Citește și: Câştigători America Express 2023. Primele declaraţii făcute de Bordea şi Cortea: „Îţi vine să plângi”

Aceștia au dezvăluit mai multe secrete din spatele camerelor, explicând cum a fost, de fapt, această experiență pentru ei. Aceștia au explicat că au existat multe lucruri care s-au întâmplat și după ce camerele de filmare nu era pornite.

„A fost foarte fain, a fost o aventură lungă, întreagă. Acum când o vedem la televizor mi se pare că arată fascinant”, a spus Nelu Cortea.

Mai mult, Cătălin Bordea a mărturisit că acum, văzând emisiunea au reușit să își dea seama care au fost etapele prin care au trecut, de fapt. Aceștia au explicat, că acolo, în timp real, lucrurile se întâmplau mult prea rapid, așa că nu puteau să își dea seama exact ce se întâmplă.

„Şi acum, când am văzut emisiunea, ne aducem și noi aminte exact unde am fost, că acolo faci atât de multe lucruri într-o singură zi, că după aceea nu mai știi unde ai fost şi asta este fascinant”, completează Cătălin Bordea.

Cum au câștigat Cătălin Bordea și Nelu Cortea competiția „America Express”

Aceștia au explicat că au existat multe momente în care au izbucnit în plâns și, de asemenea, între cei doi au existat și certuri care nu s-au văzut la televizor. Însă, din fericire, acestea nu au fost semnificative și au trecut rapid.

„Multe nu s-au văzut, noi am mai plâns și după ce s-a închis camera, și înainte să ajungem la Irina. Şi am avut și niște certuri care nu s-au văzut, dar micuțe. Noi nu ne-am certat la modul să ne supărăm, că noi de acasă când am plecat am zis că dacă ne certăm, sunt certuri goale”, au recunoscut cei doi.

Aceștia au mai dezvăluit faptul că au avut un truc, un cuvânt secret cu ajutorul căruia au reușit să câștige competiția. Iată despre ce este vorba:

„Am avut și safe word, în caz că unul o ia razna, dar nu l-am folosit, din fericire. Maroan era cuvântul. Asta era importat, să nu ştie ce zicem”, a dezvăluit Nelu Cortea.

Cu toate acestea, cei doi au recunoscut că de multe ori au fost tentați să renunțe.

„Da, cinci, minim cinci momente au fost. Din prima zi, am spus Stop a doua oară, dar am rămas”, au spus cei doi câştigători.

„Ne-am motivat unul pe altul, pentru că cu fiecare etapă ne apropiam din ce în ce mai tare de final”, a povestit Cătălin Bordea.

Citește și: Ce avere are Andreea Bălan. Sexy concurenta de la America Express are motive de laudă