Cătălin Botezatu critică ţinuta purtată de Carmen Iohannis la încoronarea Regelui Charles al III-lea: „Comentabilă această alegere”. Val de aprecieri la adresa Principesei Margareta: „Impecabilă”

La încoronarea Regelui Charles al III-lea, ţaran noastră a fost reprezentată atât de cuplul prezienţial - Klaus şi Carmen Iohannis, cât şi de Familia Regală României - Principesa Margareta şi Principele Radu. Aşa cum era de aşteptat, privirile românilor au fost aţintite nu doar pe ceremonia de la Londra, dar şi pe ţinutele celor două doamne.

08 mai 2023, 15:29

Cătălin Botezatu a analizat atât ţinuta Primei Doamne, cât şi pe cea a Principesei Margareta, ambele purtând semnătura Irina Schrotter. Dar în timp ce ţinuta Principesei Margareta a respectat protocolul şi a fost „impecabilă”, cea a Primei Doamne a avut unele scăpări comentate de Cătălin Botezatu.

În ceea ce privește rochia lui Carmen Iohannis, cred că trebuia puțin mai cambrată, acele pliuri care se văd ar fi trebuit mult mai atent lucrate, sau poate simplul fapt că a fost închis mantoul arată acest aspect șifonat. Prima doamnă nu are cercei, are o cruciuliță, comentabilă această alegere. Nu punem la o apariție pe care o avem la casa regală un lănțișor cu cruciuliță.

La fel, geanta cu lanț nu este o alegere bună. Trebuia să opteze pentru un clutch, așa cum are Principesa Margareta. În momentul în care faci o poză cu geanta cu lanț îți va sugruma umărul și îl va deforma, ceea ce a și făcut în cazul de față.

Mă bucur, însă, că Prima Doamnă a asimilat rochiile și fustele care depășesc și acoperă genunchiul”, a comentat Cătălin Botezatu pentru Unica.

Citeste si Cine este femeia în albastru care a purtat sabia de stat la încoronarea Regelui Charles al III-lea şi de ce a fost supranumită „Pippa Middleton a încoronării”

Cătălin Botezatu, val de aprecieri la adresa Principesei Margareta: „Impecabilă”

Cât despre vestimentaţia Principesei Margareta, designerul a avut numai cuvinte de laudă.

Principesa Margareta este îmbrăcată impecabil pentru un astfel de eveniment. Poartă exact o ținută regală, o ținută ton-sur-ton. A folosit o singură culoare, albastru royal, pantofi în aceeași nuanță și un clutch potrivit. Rochia este din mătase naturală, asociată cu un mantou din brocard. Poartă perlele aferente, ținuta a fost accesorizată cu cercei foarte discreți și, nu în ultimul rând, broșa care cred că reprezintă un crin royal, semn al regalității.

Nu are un machiaj strident, poartă ruj nude, exact ce se folosește în astfel de cazuri. Din ce pot observa în imagine, cred că poartă o geantă Alexander McQueen, iar ținuta este impecabilă”, a conchis designerul.

Citeste si Prințul Harry, umilit în timpul încoronării tatălui său, Regele Charles al III-lea. Ce i s-a întâmplat Ducelui de Sussex în timpul ceremoniei