Cătălin Botezatu a făcut topul celor mai mari catastrofe vestimentare. Ce sfaturi le dă bărbaților

Designerul Cătălin Botezatu a făcut topul marilor greșeli des întâlnite în stilul vestimentar al bărbaților din ziua de azi.

07 mai 2023, 16:42
Cătălin Botezatu a făcut topul celor mai mari catastrofe vestimentare. Ce sfaturi le dă bărbaților
Cătălin Botezatu le dă sfaturi bărbaților

Cătălin Botezatu a întocmit o listă a greșelilor pe care bărbații le fac atunci când vine vorba de modă. Designerul a oferit câteva sfaturi legate de lacunele vestmentare pe care aceștia le au, mai ales pentru că nu oricine își permite un consilier vestimentar sau nu au au o parteneră care să îi ajute în acest sens.

Citește și: Cătălin Botezatu vrea o femeie ca Dana Budeanu: „Are creier pentru un milion de femei”

„Ce sfaturi le dau bărbaților din România? Să se îmbrace comod, întotdeauna asezonat cu locul în care merg, să nu se împopoțoneze la costume, sau să meargă îmbrăcați prea sport, depinde foarte mult unde ies.  Dacă nu au nici un target, atunci să se îmbrace cum vor ei. E important dacă ești comod și lejer în haine. Și să nu poarte prea multe branduri, de sus până jos.

Dacă iei un pantalon pe care scrie mare un brand, atunci ia neapărat un tricou simplu, nu tot un brand. Nu ne împodobim cu brand-uri ca bradul de Crăciun!”, a explicat Cătălin Botezatu, potrivit click.ro.

Citește și: Cătălin Botezatu dă de pământ cu Bianca Drăgușanu și Raluca Bădulescu: ”Se mai miră de ce nu se uită bărbații la ele”

Designerul îi sfătuiește pe domni să evite excesul de accesorii și să aleagă bijuteriile care se potrivesc stilului lor vestimentar.

„Bărbații fac greșeli pentru că nu au consilieri, nu au o femeie, o soție sau un bărbat consilier. Greșelile majore sunt ciorapul foarte scurt, i se vede pielea, glezna goală cum se spune. Atenție mare la lungimea, dar și lărgimea pantalonului. La fel și la cămăși, trebuie să se vadă o parte din manșetă, să se vadă butonul frumos”, a mai spus Cătălin Botezatu.