Cătălin Botezatu vrea o femeie ca Dana Budeanu: „Are creier pentru un milion de femei”

Cătălin Botezatu vrea o femeie ca Dana Budeanu. Designerul a spus mereu lucrurilor pe nume, mai ales când a venit vorba despre preferinţele sexului frumos. A fost înconjurat mereu de femei frumoase şi a dezvăluit că sunt câteva femei în România pe care le apreciază cu adevărat.

04 mai 2023, 22:31
Cătălin Botezatu vrea o femeie ca Dana Budeanu: „Are creier pentru un milion de femei”
Cătălin Botezatu vrea o femeie ca Dana Budeanu

Cătălin Botezatu vrea o femeie ca Dana Budeanu. Creatorul de modă o compară pe Mihaela Rădulescu cu Cher și spune că vedeta arată foarte bine. Despre Dana Budeanu, Bote are numai cuvinte de laudă și spune că este genul de  femeie potrivită pentru el.

Citeşte şi: Cătălin Botezatu dă de pământ cu Bianca Drăgușanu și Raluca Bădulescu: ”Se mai miră de ce nu se uită bărbații la ele”

Cătălin Botezatu vrea o femeie ca Dana Budeanu

Mihaela Rădulescu îmi place rău. Nu știu cât de operată este, dar îmi place rău. Îmi mai place și Dana Budeanu. Are creier și circumvoluțiuni pentru un milion de femei. Te face din vorbe și la TV și sub TV. Mi-aș dori o femeie ca Dana Budeanu, pentru că ai tot timpul ceva de discutat cu ea. E o femeie de la care ai ce învăța”, a spus Cătălin Botezatu.

Designerul a vorbit şi despre femeile care aleg să își facă operații estetice şi a mărturisit că nu este împotriva acestor intervenții, însă să fie făcute cu măsură.

Nu am nimic împotriva operațiilor estetice, dar fetele mele (n.r.: se referă la manechine) sunt naturale. O femeie dacă are complexe… cum să nu își facă operație? O urăsc pe Kim Kardashian, pentru că a transformat o întreagă generație în femei-mamut, le-a deformat, iar acum începe să revină la formele inițiale.

Buzele și le-au luat de la divele din România. Toate buzele sunt ca două băști, ca niște rațe. Toate sunt la fel. Se mai miră de ce nu se uită bărbații la ele. Își dau seama că au avut și cu o seară înainte una la fel. Nu îmi plac operațiile exagerate. Fiți naturale!”, a declarat Cătălin Botezatu, la Pro TV.