Cătălin Botezatu: „Totul se poate cumpăra cu bani! Femeia, bijuteria şi maşina nu se închiriază”

Cătălin Botezatu a avut spirit de afacerist încă de la o vârstă fragedă. La doar 18 ani, designerul de modă a câștigat o mică avere, pe care a investit-o într-un apartament. Aceasta a fost prima sa achiziție importantă pe care a făcut-o.

03 apr. 2022, 09:51
Cătălin Botezatu: „Totul se poate cumpăra cu bani! Femeia, bijuteria şi maşina nu se închiriază”

Cătălin Botezatu este unul dintre cei mai cunoscuți designeri de modă din România. Acesta și-a început cariera de la o vârstă fragedă, încă de pe vremea comunismului. Atunci, el a strâns o sumă frumoasă de bani pe care a investit-o. Iată ce a făcut fostul jurat Bravo, ai stil! cu primii bani câștigați, la doar 18 ani! A avut o copilărie frumoasă, trăind într-o familie cu multe femei, s-a simțit umilit ajutând la treburile casnice în primii ani de viață, a terminat liceul cu o medie foarte mare, a vrut să facă teatru, dar a ajuns creator de modă, unul dintre cei mai cunoscuți la nivel mondial, după ce a fost un manechin de top.

Cătălin Botezatu, criticat de fani după ce şi-a editat o fotografie: „Mai lăsați aplicațiile de înfrumusețare”

El a oferit un interviu în cadrul căruia a dezvăluit care a fost prima sa achiziție importantă. Se pare că designerul nu a cheltuit banii pe petreceri sau alte plăceri de moment.

Cătălin Botezatu a avut spirit de afacerist încă de la o vârstă fragedă.Acum, el crede că totul se poate cumpăra cu bani. „Totul se cumpără cu bani, cum să nu? Că dacă te îmbolnăveşti şi nu ai bani…Nu ştiu câte cazuri am ajutat eu, sunt boli care costă două milioane tratamentul unui copil, dacă nu ai acei bani, copilaşul ala moare. Da, şi sănătatea se cumpără cu bani. Da, bine, nu poţi cumpăra o sănătate veşnică cu bani, dar dacă nu ai bani să mergi la un medic afară. Să nu fiu înţeles greşit, avem medici buni, spitalele sunt proaste. degeaba reuşeşte operaţia, dacă pacientul moare din cauza condiţiilor”, a spus Cătălin Botezatu şi la Digi 24, la emisiunea „La cină”.

„Aveam 18 ani și am avut undeva pe Făinari un apartament, dar foarte cochet făcut. Avea un design, pe vremea aia, mi-am făcut cu sticlă, cu oglinzi. Cine venea la mine zicea wow. După care, al doilea apartament, la 20 de ani, a fost un fel de penthouse, în Centrul Civic, vizavi de Palat și avea scară interioară, pe un turn, tot așa făcut din banii mei, făcut de mine. După care au urmat și altele’, a povestit Cătălin Botezatu pentru EGO.ro.

Cătălin Botezatu și-a achiziționat recent un nou apartament la Dubai. Acesta a declarat că a fost extrem de impresionat de locuința pe care a cumpărat-o. El a fost ajutat de Andreea Popa, fondatoarea unei agenții imobiliare, despre care designerul spune că este cea mai bună.

„Nu laud proiectul, dar nu cred că se poate ceva mai top decât asta. Pentru că nu văd, poate ceva să fie suspendat în aer și să vină cu mașinile suspendate. Am mai văzut și alte proprietăți, dar această locuință mi se pare top. De la finisaje, design, mobilier, totul e top. Andreea Popa, prietena mea, m-a convins să mai fac o investiție. Andreea Popa este cea mai bună în domeniul imobiliarelor din Dubai, nu că o laud, dar ea vinde pe piața din România de cinci ani’, a declarat el pentru sursa menționată.

Cătălin Botezatu, mărturisiri savuroase despre Bianca Drăgușanu. Cum a putut să-și descrie fosta iubită! „Sentimentele noastre sunt la fel”
Acesta a menționat că prețul unui apartament în Dubai este mai ieftin decât în România. El susține că investiția pe care a făcut-o îi poate aduce profit triplu în câțiva ani.

„Nu mai vorbesc de prima investiție, vorbesc de cea de acum. Am ales-o pe ea deoarece ea poate să faciliteze achiziții la prețuri foarte bune. Lumea crede că în Dubai este exagerat de scump. Nu este așa. Prețurile sunt mai ieftine decât în România. Un apartament pornește de la 250.000 de euro, cu două camere, dar este o investiție care în timp se triplează’, a adăugat designerul de modă.

Cătălin Botezatu a povestit frânturi dintr-o viață tumultoasă, cu iubiri interzise, sănătate precară și tentative de suicid. Cunoscutul designer explică de ce a ales să se opereze în străinătate de mai multe ori și de ce este convins că sănătatea și prietenia se pot cumpăra. „Oamenii nu ma vor altfel, oamenii nu vor să le povestesc despre problemele mele, nu mă vor trist, nu vor să mă vadă că plâng; oamenii mă vor perfect, fără probleme. (…) Fericirea e o noțiune de dicționar. E o chestie efemeră, trecătoare, meteorică; mai bine sa ai bani”, a mai spus Botezatu, care a povestit de ce încă îl ceartă mama, de ce îi tremură glasul când vorbește despre o anume persoană, de ce a fost favoritul familiei Ceaușescu și de ce avea acces la toate întâlnirile la nivel înalt, ce făcea la Moscova în tinerețe, care a fost legătura cu regretata Mama Zina și de ce crede că în politică trebuie să fie doar oameni bogați.

Creatorul de modă a declarat că nu are de gând să închirieze proprietățile pe care le are deoarece ține foarte mult la ele. Cătălin Botezatu a subliniat că își va lăsa prietenii să locuiască în imobilele sale, însă fără a plăti vreun cost. Acesta se ghidează după un principiu simplu: femeia, bijuteria și mașina nu se închiriază.

„Andreea Popa (n.r. fondatoarea agenției imobiliare) se ocupă și de închirierile proprietăților, dar nu. Mi-a spus dacă vreau și celălalt apartament, și pe acesta nou, dacă vreau să le închiriez, dar am zis că nu. Pe celălalt poate, deși nu cred. E prea frumos. Bineînțeles, prietenii mei vor beneficia de găzduirea mea. Dar să-l închiriez, nu. Doamne ferește, să mi se întâmple ceva și să am nevoie de bani. Dar deocamdată nu e cazul. Femeia, bijuteria și mașina nu se închiriază’, a mai spus el pentru ego.ro.