Cătălin Botezatu rupe tăcerea despre viaţa lui personală. „Trebuie sa renunţi la ceva!” VIDEO

Cătălin Botezatu se bucură de un succes profesional imens, însă în viaţa privată lucrurile nu stau tocmai bine. Deşi este unul dintre cei mai vânați bărbați din showbiz, designerul nu a fost căsătorit niciodată, iar relaţiile sale nu durat foarte mult timp.

12 dec. 2022, 11:52
Cătălin Botezatu rupe tăcerea despre viaţa lui personală. „Trebuie sa renunţi la ceva!” VIDEO
Cătălin Botezatu rupe tăcerea despre viaţa lui personală. "Trebuie sa renunţi la ceva!"

Cătălin Botezatu rupe tăcerea despre viaţa lui personală. Designerul s-a confesat pentru BZI după un eveniment care a avut loc la Iaşi, unde designerul a venit însoțit de peste 30 de modele naționale și internaționale și a prezentat diferite ținute, atât pentru femei, cât și pentru bărbați. Cătălin Botezatu a declarat că, din cauza pasiunii pentru modă, a renunțat la viața lui personală!

„Trebuie sa renunți la ceva! Am renunțat la viața personală în favoarea unei vieți profesionale care îmi dă cele mai multe satisfacții. Fashion-ul și afacerile pe care le am îmi dau cele mai multe satisfacții. Și am ales să muncesc și să nu-mi dezamăgesc publicul. Să încânt ochiul privitorului, să fiu un brand consumabil și realizez că, datorită fanilor și consumatorilor de modă, exist și din acest punct de vedere, al respectului pe care îl port, trebuie să merg mai departe”, a declarat Cătălin Botezatu.

Citeşte şi: Loredana Groza și Cătălin Botezatu, sărut pasional în văzul tuturor. Nu au mai ținut cont de nimic. „Suntem frumoși și liberi”

Tema aleasă pentru evenimentul de la Iași este negrul, colecţia având numele „Black Haute Couture Collection by Cătălin Botezatu”. „Am pregătit un eveniment de fashion, într-o locație superbă, poate cea mai ofertantă. Este un challange și pentru mine, pentru că este un catwalk imens, foarte sinuos, unde, alături de 30 de modele aduse din toată țara și nu numai, încercăm să oferim ieșenilor un show de calitate, cu rochii de seară. Va fi un show mixt, atât pentru femei, cât și pentru bărbați”, a spus Cătălin Botezatu.

Citeşte şi: Suma pentru care Cătălin Botezatu s-ar căsători. Designerul a dezvăluit totul: „Este preţul corect”

Designerul a mai mărturisit că nu și-a făcut încă un plan pentru Sărbătorile de Iarnă. „Încă nu mi-am făcut planuri, pentru că mai am prezentări. Mai am una în România și una în Dubai, după care, ca de obicei, în sărbătorile de iarnă voi merge la Sibiu cu o gașcă mare de prieteni și ne vom simți ca acasă. Revelionul mă va găsi în Dubai și după în Mexic”, a precizat Cătălin Botezatu.